Monday, November 7, 2011

HEJ!

Hur har ni det såhär på måndagskvällen?

Jag märkte att jag inte varit en riktigt bra bloggare på senaste tiden. Det finns en hel del orsaker till detta, men mest är det nog det att jag spenderat en hel del tid annanstans än hemma. Men det skall vi inte gå in på desto mera.

Men jag tänkte nu ändå checka in och visa mitt face och bevisa att jag inte är död trots alla miljoner med småflugor jag nuförtiden lever med. Om ni har tips på hur jag blir av med jävlarna så får ni gärna berätta. Det behövs.

Jag kan fortfarande konstatera att måndag hör inte till mina favoritdagar, men den är snart slut, så det är okej. Tisdag blir nog bättre.

1 comment:

 1. Hej!

  Jag tror int ja kommer gå o sova idag... måst skriva xD


  Flies fly,
  it's all about to die
  It is best
  not to guess
  why they are
  smacked by
  my guitar

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...