Monday, November 14, 2011

Mumin i mängder

Eftersom Emelie nu har fått sina presenter så kan jag blogga om det jag gav åt henne. Som stolt finlandssvensk kunde jag ju inte låta bli att köpa en hel del mumingrejs. Så det blev världens finaste bok som skall finnas i varje hem, plåster med mumintryck, ett muminreflex att tillexempel lägga på vagnen och sist men inte minst en mjuk muminskallra.

Det är bra att jag inte skrämde livet ur blivande mamman som inte är sådär jätte förtjust i mumin.
1 comment:

  1. Haha jag missade att du hade skrivit detta ^^ Det klart att det måste vara Mumin :) Jag får bara vänja mig, liksom. Tänk om det blir favoritboken och jag måste läsa den varje kväll - då blir jag säkert botad! :) Tusen tack igen <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...