Thursday, July 4, 2019

MY WEEK 13: OVENFETAPASTA AND PAVEL ALTHAMER25.3 Måndag / Monday
Jag var på jobb och det var bra. Sen var det träning på kvällen och det var super också. Vi blev med några och snacka efter träningen och vänta på att diskmaskinen skulle bli färdig. Det är det som är så härligt med dessa folk. Att kunna prata om allt i hur länge som helst och alltid lär man sig något. När jag kom hem så åt jag och tittade på några delar Ung Mamma eftersom W var hos en kompis. Vid halv 11 gick jag i säng.

I was at work and it was good. Then we had the Fitcmp in the evening and it was also great. We stayed at the office with Teemu and Sirja and talked waiting for the dishwasher to wash. It was so great. I love just hanging out and talking with these guys. You always learn something new. When I came home I ate and watched a few episodes of Ung Mamma since W was at a friends place. Around 11pm I went to bed.


26.3 Tisdag / Tuesday
Jag diskade och städade lite före jobbet. På jobbet var allt bra. På kvällen fick jag skrivet på inlägg medan W kollade på Star Trek. En stund tittade vi nog också på Gilmore Girls.

I washed the dishes and cleaned a bit before work. At work everything was good. In the evening I wrote on a blog post while W watched Star Trek. We did watch a bit of Gilmore Girls too. 27.3 Onsdag / Wednesday
Jag vaknade utan väckarklocka och det var så otroligt skönt. Jag tog det lugnt och satt på en maskin tvätt. På kvällen tog jag mig till Freda för Onni Asuu Jo Sinussa föreläsning som Auli Malimaa höll. Helt otroligt bra och jag köpte även boken så skall bli roligt att läsa den. Jag promenerade hela vägen dit och det var superskönt. När jag kom hem så tittade jag på finska Super Nanny och städade och vid 11 tiden var jag i säng.

I woke up without an alarm which was so nice. I took it easy and put on a load of laundry. In the evening I took myself to Onni Asuu Jo Sinussa which was lead by Auli Malimaa. It was so cool and I bought the book and it will be fun to read it. I walked the way there and it was so nice. When I came home I watched the Finnish Super Nanny and cleaned a bit and at 11pm I went to bed. 


28.3 Torsdag / Thursday
W hade också jobb så han vaknade också tidigt. Det var spännande att ha honom vaken på morgonen. Jag började kunna barnens namn i min egen grupp. De andra barnen inte så bra. W var trött efter jobbet och jag lät honom se på Star Trek. Jag gjorde inte så mycket.

W also had work so he also got up early. It was weird having him awake in the morning. I started learning all the kids names in my group. The others not so much. W was really tired after work so he watched Star Trek. I didn't do much. 


29.3 Fredag / Friday
Jag tyckte det var så skönt att det inte var mörkt mera klockan 6 på morgonen. Vi var till parken med jobbet och det var roligt. Det var så fint väder. Det här jobbet är det bästa när det är fint väder. W laga fiskpinnar färdigt så det fanns mat när jag kom. Sen åkte vi till en kompis och hängde där resten av kvällen. Jag somna där medan de spelade och vaknade nångång 4 tiden då vi åkte hem. 6 tiden var vi hemma och jag la väckarklockan på 9.

I thought it was so nice that it wasn't pitch black at 6 o'clock. We went to the park with the kids and it was fun. This job is best when the weather is nice. W had made fish sticks ready so there was food when I came home. Then we went to a friend and hung out there for the rest of the evening. I fell asleep while they were playing and woke up around 4 o'clock when we started doing home. 6 o'clock we were home and I put the alarm on 9.


30.3 Lördag /Saturday
Vi hade en lugn morgon och tittade på tv och sånt. W åkte iväg till en kompis igen och jag blev ensam hemma och kunde skriva på blogginlägg. Men jag slappade också och tittade på Ung Mamma och QueerEye. Jag fick även lite städat och vid 23 var jag i säng.

We had a slow morning and watched tv. W went to a friends again and I stayed home to write some posts. But I did also watch Ung Mamma and QueerEye. I also got some cleaning done and at 11 o'clock I was in bed.


31.3 Söndag / Sunday
W kom hem på morgonen.Jag var vaken och hade gjort alla mina morgonrutiner. Mamma satt meddelande och undra om jag ville gå till HAM med henne och det ville jag såklart. Det var en spännande utställning. Men roligt var det. Sen gick jag via butiken och till mat lagade vi Ungsfetapasta som var en stor grej i alla bloggar. Det var riktigt gott. Resten av kvällen var ganska så lugn och jag tittade på Wahlgrens Värld. Kring 22 var jag redan i säng.

W came home in the morning. I was awake and had gotten all of my morning routine done. Mom asked if I wanted to go to HAM with her and of course I wanted to. It was a very interesting exhibition. But it was fun. Then I went to the store and at home, we made ovenfetapasta which was in all the blogs. It was really good. The rest of the evening was quite slow and I watched Wahlgrens Värld. Around 10pm I was already in bed. 3.7.2019 12:29

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...