Saturday, June 15, 2019

THREE THINGS I WANT

Just nu så finns det mycket saker jag verkligen skulle behöva. Först på listan ligger nog lägenheten, men om man bortser från det så är dessa tre de som jag verkligen vill ha.

Först så har vi sängen, som nog faktiskt är en sak jag behöver eftersom jag sålde min gamla till mamma när jag flyttade in här. Den där sängen från Ikea heter Nordli och är så fin. Jag älskar att den har förvaringslådor och headboarden är ju så fin. Eftersom jag troligen kommer att flytta in i en ganska så liten lägenhet så kommer alla förvaringsmöjligheter att vara nödvändiga. Så den här sängen ligger högt på listan.

Till näst har vi Michael Kors Access Smartwatch. Jag tycker om mycket som Kors har och den här är definitivt i topp 3. Jag vill ha en smartwatch men de flesta ser så otroligt sportiga ut och jag vill kunna ha den på fest också så den här ser perfekt ut för båda. Den är ju tyvärr ganska dyr, men jag har ju en födelsedag påväg så kanske kanske. Hoppas verkligen. Hint hint åt er alla som funderar på att ge mig presenter. Haha.

Sist idag så har vi det här ståbordet från Ikea. Bekant heter den och jag tror verkligen att den skulle kunna vara superbra. Att kunna välja mellan att stå och sitta skulle kunna vara jättebra för kroppen. Då jag kan göra jobb hemifrån också så drömmer jag om en liten jobbhörna. Hoppas innerligt att min nästa lägenhet skulle ha plats för något sånthär. Skulle vara så otroligt fint. Har någon av er provat att stå och jobba och vad har ni tyckt? Vill verkligen höra!

Finns det något ni drömmer om att få? Berätta gärna!

Right now there is a lot I would need. First of all, is the apartment but if we look away from that then these three are up there. 

First, we have the bed which is also something I do really need along with the apartment since I sold my old one to mom when I moved here. This bed is from Ikea and it is the Nordli bed and it is pretty. I love that it has the drawers for storage and the headboard is so pretty. Since I am probably moving to something really tiny all storage solutions are very welcome. So this bed is up there at the top. 

Next, we have the Michael Kors Access Smartwatch. I love a lot of the things Kors has and this one is really at the top 3. I really want a smartwatch but they all look so sporty and I want to be able to have it all the time so this looks really good. It is as you all probably guessed very expensive, but I do have a birthday coming up soon so here's to hoping. Here's a hint to all who are thinking of getting me something. Haha. 

Last but not least we have this table from Ikea. It is called Bekant and it is a desk that you can lift and stand at too as well as sit. And I really think that could be really good for the body. As I can work from home too I am dreaming of a small workspace. I really hope that y next apartment is gonna have a small space for that. It would be so great. Has any of you tried standing and working and what have you thought about it? I would love to hear your thoughts!

Is there something you are dreaming of getting? Tell me!

14.6.2019 16:12

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...