Sunday, June 30, 2019

PRIDE PARADE MAKEUP

Jag är ju inte den som sminkar mig hemskt ofta, men ibland får jag lust att leka lite med sminket och eftersom det var Pride paraden och jag skulle haka på en kompis och gå paraden och gå till parken och sitta så tänkte jag att nu skall jag ta fram färger och leka lite.

Och jag tror absolut att jag måste göra det pånytt för så fint blev det ju.

I am not the person that put on makeup very often, but sometimes I get the urge to play around and since it was the Pride Parade and was going with a friend to that and the park afterward I thought I could take out some colors and play around. 

And I do believe that I have to do it again since it turned out quite cool. Jag har alltid svårt att bestämma mig om jag skall ha glasögon eller inte. Nu bestämde jag mig för att ta då jag visste att det troligen skulle bli en lång dag och man kan bli trött i ögonen av linser. Jag tyckte att det blev helt bra med dem också.

Vilken tycker ni mera om?

I always have a hard time choosing if I wanna have glasses on or not. Now I decided to go with glasses since I knew that it might be a long day and contacts can make your eyes tired. I think it looks good with them. 

Which one do you like more?


Här ser ni lite bättre färgerna. Snyggt va? Jag som sagt använde så sällan färger när det kommer till ögonskugga. På läpparna kan jag nog ha färg, men på ögonen är det mera bara eyeliner eller sen något smått ljust. Jag blev nog supernöjd med den här sminkningen. Paletten jag använde för det här kommer från Viva La Diva och är köpt för längesen när jag skulle fixa mig för en 80-tals fest.

Brukar ni använda mycket färger när ni sminkar er eller blir det mera plain?

Here you can see the colors a bit better. Cool huh? As I said I don't use colors very often, atleast when it comes to eyeshadow. On my lips I am a bit better, but on my eyes I usually just go for eyeliner only or then a bit of something light. I am very happy how this turned out. The palette I used for this comes from Viva La DIva and I bought it a long time ago when I had an 80's themeparty to go to.

Do you use a lot of colors when you put on makeup or is it more plain?
1 comment:

  1. Bra att veta hur man trivs bäst, ger mod att experimentera.

    Färgerna runt ögonen döljs ju till viss del av glasögonen.

    Önskar bra dag.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...