Sunday, June 2, 2019

MY WEEK 10: TAKING DAD TO HIS FINAL RESTING PLACE4.3 Måndag / Monday
Jag  var på jobb på mitt gamla dagis som jag gått som väldigt liten. Jag gjorde även min praktik där när jag studerade. Alltid roligt att gå dit. Sen åkte jag till kontoret och Fitcamp och efter det hade vi möte med alla på kontoret. Det var riktigt bra. Efter det blev några av oss där för att lyssna på Mahdollisuuksien Herbalife där Emmi skulle berätta sin story. Det var mysigt att lyssna på den tillsammans.
I went to work at my old kindergarden that I have been at when I was very small. I also was there when I was in school. Always fun to go back there. Then I went to the office and Fitcamp and after that we had a meeting. Then some of us stayed there to listen to the webinar where Emmi told her story. It was so nice to listen to it together. 


5.3 Tisdag / Tuesday
Jag var på jobb på samma ställe som på måndagen. Vi var till butiken och köpte mat och fastlagsbullar. VI hade en lugn kväll och tittade på Gilmore Girls och Mulan. Jag älskar Mulan.
I went to work to the same place. We went to the store and bought food. In the evening we watched Gilmore Girls and Mulan. I love Mulan. It is such a great movie. 


6.3 Onsdag / Wednesday
Jag var på jobb på samma ställe och gick sedan till kontoret. Jag tränade inte då jag vaknade med hlasont och ville inte att det skulle bli värre. När jag kom hem så hade W lagat makaronilåda för första gången ensam och den var riktigt god. Vi tittade igen på en disneyfilm och hade det riktigt mysigt.
I went to work at the same place and then went to the office. I didn't workout since I woke up with a sore throat and didn't want to make it worse. When I came home W had made macaronicasserole for the first time on his own and it was really delicious. We watched a Disney movie again and just had a nice chill time.


7.3 Torsdag / Thursday
Jag var på jobb på ett annat dagis.
I went to work to another kindergarden. 


8.3 Fredag / Friday
Jag var till psykiatriska sjuksköterskan för sista gången då vi båda tyckte att jag just nu inte behöver gå. Det känns riktigt bra att inte behöva trots att det var bra att gå där. Och jag vet att om jag behöver så kan jag ta kontakt och söka upp den hjälpen.
I went to the nurse and talked for the last time since we both had the feeling that I don't need it anymore. It feels good right now even though it was good to go there and talk about things. And I know that if I need to talk to someone I can get help.


9.3 Lördag / Saturday
Vi förde pappa till hans sista sovplats till begravningsplatsen. Det var sorgligt men på samma gång så var det hemskt trevligt att träffa släktingar och få prata med såna som verkligen kände honom. Vi var även på kaffe till Lapinlahden Lähde och det var en riktigt kiva grej.
We took dad to his last restingplace. It was really sad but at the same time it was nice to see relatives and get to talk to people that knew him really well. We also went for coffee to the Lapinlahden Lähde and it was really nice. 


10.3 Söndag / Sunday
Vi var till butiken och fyllde på kylskåpet och sen for jag till kontoret för att få skrivet och jag lyckades få ett inlägg gjort trots att det tog största delen av dagen.
We went to the store to fill the fridge and then I went to the office to get some writing done and I did get a post done even if that took almost the whole day. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...