Tuesday, June 25, 2019

MY PLANS FOR WEEK 26

Photo by zhang kaiyv from Pexels

Dags att skriva om veckans planer och märker igen att jag inte planerat något hemskt bra. Sommaren är väl lite sån. Man tar dagen som den kommer. Men jag vill här före tipsa om två grejer som jag tycker att ni skall ta och kolla in. Först så den här lilla artikeln om Luokko som öppnat på Castrensgatan där man får billig lunch (3euro!) och stället verkar annars också supermysigt. Jag tänker själv absolut gå dit någon dag. Till näst vill jag att ni alla klickar här och går och skriver under. Så viktig grej. Det var allt. Nu till veckans planer. 

Måndag: Inga planer alls
Tisdag: Skriva skriva skriva blogginlägg och gå till butiken då kylskåpet är helt tomt.
Onsdag: Jag tänkte tvinga upp mig själv tidigt och ta en promenad på morgonen. Jag har promenerat tidigare och alltid tyckt att det är härligt så nu skall jag börja med det igen. Jag tror att jag på samma gång promenerar till kontoret och jobbar där en stund och sedan på kvällen skall jag till Stella för lite häng med vin.
Torsdag: Inga planer annat än mycket bloggskrivande och liknande.
Fredag: Samma som på torsdagen.
Lördag: Prideparaden. Får se om jag skulle ta och gå den. Om jag lyckas få med någon. Man får meddela mig.
Söndag: Lugn dag troligen med bloggskriveri.

Time to write about the plans for this week and I again realize that I haven't planned that well again. Summer is like that I guess. You take the day as it comes. But before we get into that I wanna talk about a few things that I feel like you should check out. First this little article about Loukko which has opened on Castréninkatu where you get a cheap lunch (3euros!) and it looks so nice and cozy. I am totally gonna go there someday. Next, I want you all to go and sign this. It is so important. That was all. Now to this weeks plans. 

Monday: No plans.
Tuesday: Write write write blog posts and go to the store since the fridge is totally empty. 
Wednesday: I am gonna force myself up early and go on a walk in the morning. I have done that before and always found it so good. I think I am gonna walk to the office and work there a while and then in the evening I am seeing Stella and we are gonna hang with a bit of wine. 
Thursday: No plans except writing blog posts and such.
Friday: Same as Thursday.
Saturday: Pride parade. I might go to it. If I get someone to go with me. 
Sunday: Probably a quiet day with blog writing.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...