Monday, June 3, 2019

MY PLANS FOR WEEK 23Den här veckan är verkligen inte hemskt spännande då det är min första lediga vecka och min hjärna var ännu helt klar igår att gå på jobb idag. Men det behövde jag ju inte göra. Jag skall försöka planera nästa vecka lite bättre så att det inte bara blir slappande.

Måndag: Jag tar en lugn morgon och vaknar utan väckarklocka och sedan går till kontoret i något skede. Skall jobba på lite info-grejer till gruppen och en flyer för Business Cocktail. Och på kvällen blir det mätning och test med challenge-gruppen. Och sen skall jag lyssna på webinar ikväll.
Tisdag: Inget planerat egentligen men jag tror att det blir att skriva blogginlägg och så skulle jag kunna ta en promenad/länk.
Onsdag: Jag skall till kontoret för att jobba lite och på kvällen har vi såklart träning.
Torsdag: Ledig dag utan planer. Vi får se vad jag hittar på.
Fredag: Inga planer hittills men jag hoppas på att få blogg-grejs gjort.
Lördag: På kvällen så skall jag och W till hans brors födelsedagsfest så det skall bli roligt.
Söndag: Jag hoppas på att hålla dagen ledig och bara göra sånt som faller mig in, men vi får se hur det blir.

Vad skall ni göra den här veckan? 

This week is not really exciting since it is my first week off work and my brain was still completely ready to go to work today. But I didn't need to go. I am gonna try to plan next week better so that this doesn't become a lazy summer. 

Monday: I am gonna take a slow morning and wake up without an alarm and then go to the office at some point. I am gonna do some work and write some things for the challenge group and do a flyer for the Business Cocktail. And in the evening we have the final Tanita-scan and last tests for the challenge group. And then I am gonna listen to a webinar this evening. 
Tuesday: Nothing planned really but I think I am gonna write posts and take a walk/run. 
Wednesday: I am gonna come to the office to do some work and then in the evening we have Fitcamp. 
Thursday: Free day with no plans. We shall see what I end up doing. 
Friday: No plans yet but I am hoping to get some blogging done. 
Saturday: In the evening I and W are going to his brothers birthday party so that is gonna be fun.
Sunday: I am hoping to keep the whole day free and just do things I really wanna do, but we shall see how it goes.

What are your plans for this week?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...