Sunday, June 2, 2019

LIVING WITHOUT AN ALARMHederliga photobooth bilder från just nu den här stunden. Just nu är jag glad varje gång jag lyckas få ett inlägg skrivet och ut i bloggen. För alla de som jag nu har på listan kräver så otroligt mycket effort och jobb att det känns sjukt ibland. Dessutom ligger jag så sjukt mycket efter i vecko-inläggen att det känns riktigt hemskt. Så ibland är det skönt att bara öppna den här och skriva vad nu sen kommer. Och det är det jag gör.

Jag har fått mycket gjort idag och det är jag glad över. Trots det så blev jag lite ledsen när jag märkte att min motivation att göra blev bara mindre och mindre dessto mera klockan blev. Vid åttatiden var det helt omöjligt att få något gjort. Jag kanske bara måste förstå det att mina bästa timmar är på morgonen och på kvällen så skall jag bara göra sådant som jag känner för. Om det sen är att bara kolla på en serie så är det okej. Att inte kräva för mycket av mig själv på kvällen.

Nu när jag har lov så tänker jag också försöka leva utan väckarklocka och se hur det känns. Eftersom jag inte har något att måsta gå till direkt på morgonen så känns det perfekt att nu prova hur min kropp fungerar. Har någon av er testat något liknande?

Det känns nog bra att få vara lite ledig. Jag skall ju nog jobba men med annat.

Hoppas ni alla haft en härlig söndag!

Kolla in även dessa blogginlägg:
What I use in the shower
Lägenhet sökes!
My first crystals from OhLaMoon

Good old photobooth pictures from right now. Right now I get so happy every time I manage to get a post written and out on the blog. Because all the ones I have on the list are ones that take a lot of effort and work that it feels insane. I also am a lot behind on weekly-posts that it feels crazy. So sometimes it is fun to just open this and start writing whatever comes out. 

I have gotten a lot done today and I am happy about that. Even though I did get a bit sad when I realized that my motivation to do got smaller and smaller as it got later. At 8 o'clock it was completely useless to even try. I might just have to realize that my best hours are in the morning and in the evening I can only do things that I want to. If it is just watching a series then that it fine. And not force me to do a lot in the evenings. 

Now that I am vacation I am also gonna try to live without an alarm in the mornings and see how that feels. Since I don't have anything to go to in the morning it feels like the perfect time to see what my body thinks of it. Have any of you tried something like it?

It does feel good to have a bit of time away from that job. I am gonna work but with other stuff. 

I hope you all have had a lovely Sunday!

Do check out these posts:
What I use in the shower
Looking for an apartment!
My first crystals from OhLaMoon

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...