Sunday, June 23, 2019

HOME AGAIN


Hemma igen. Efter många timmar i bilen då det var några andra som också ville hem från midsommarfirandet. Klockan är kring 22 och normalt skulle jag väl ungefär nu börja göra mig färdig för sängen men jag är inte trött riktigt ännu. Mina rutiner gick så upp och ner under den här veckan att jag är helt lost.

Så jag skall väl försöka få lite mera gjort i kväll och sedan stiga upp tidigt imorgon och försöka komma tillbaka till en lite normalare rytm igen. För jag vaknade oftast kring 10 på mornarna där. Här så blir det ju oftast kring 7. Jag skall inte ens prata om när de andra lyckades dra upp sig. Jag kan säga att jag fick alltid några timmar för mig själv där på morgonen.

Det var roligt att komma bort från stan och jag känner att jag har mera motivation att skriva nu än tidigare. Jag fick ju ett veckoinlägg skrivet till och med. Det känns skönt. Jag är ju lite efter fortfarande men småningom. Lite i gången.

Home again. After a lot of hours in a car because there were a few others that also wanted to get home from their summer cottages. It is about 10pm and normally I would now be getting ready for bed but to be honest I am not that tired yet. My routines got trashed during this week that I am so lost. 

So now I am gonna try to get a few more things done and then get up early tomorrow and get a more normal routine again. Because over there I got up around 10am. Here I usually get up around 7am. I am not even gonna say when the others got up. I can tell you that I did have a few hours to myself in the mornings. 

It was fun to get away from the city and I feel more motivated to write again. I did get one weekly post written there. It feels good. I am still a bit behind but one post at a time. Small steps. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...