Saturday, May 25, 2019

WHAT I USE IN THE SHOWER


Vårt (en stund till åtminstone) badrum skall ju bli rivet då det hittades fukt i väggen så vi använder nu antingen kompisars eller husets duschfaciliteter. Så jag har en härlig toalettbag från Marimekko som jag fått av mamma till födelsedagspresent kanske för X antal år sen. Den har jag fyllt med allt som jag behöver med mig när jag går till någon dusch. Jag tänkte att jag skulle visa vad jag har i den väskan och vad jag just nu använder. Det är ganska så många olika burkar just nu och det får mig nog att skratta ibland. Nångång var jag den som bara använde shampoo och duschtvål. Andra bullar är det nuförtiden.

Som den tankspridda personen jag just nu är så glömde jag ta med min deodorant vilket även syns här på bilden då den inte finns här. Men det går inte att göra så mycket åt det just nu. Annars så brukar den nog vara med.

Min tvättsvamp kommer från Herbalife och den har varit riktigt bra.

Före duschen la jag på: Lumene Glow Reveal 60 Second Facial
Ansiktet tvättade jag med: Replenising Cleansing Lotion från Jurlique.
För kroppen använde jag: Palmolive Strawberry TouchBody Butter Wash
Dagens shampoo: Back to the Roots Exfoliating Shampoo
Som balsam använde jag: Marc Anthony Nourishing Argan Oil of Morocco Sulfate Free Conditioner
För mina privata delar använde jag: Femfresh Daily Intimate Wash
Som ansiktsskrub blev det: Herbalife Skin Direktverkande Ansiktsskrubb med bär

Efter duschen la jag sedan på Clinique All About Eyes under ögonen, H&M Vanilla Ginger Lipbalm på läpparna och Herbina Face Fuktgivade ansiktskräm på resten av ansiktet.

Vad använder ni för produkter i duschen just nu?

Our (at least for a while) bathroom is getting fixed because there was some moist in the wall so we now use our friends or the shower in the sauna of the house. So I have a toiletrybag from Marimekko which I got from my mom for a birthday or something like years ago. I have filled it with everything I need with me when I use the shower. I thought I would show you what I use right now. It is quite a lof things right now and it makes me laugh sometimes. I was once the girl that only used shampoo and bodywash. It is quite a different story now. 

As the spaz of a brain I have right now I forgot to take a deodorant with me and you can see that in this picture too. But I can't do much for that so. Usually it is with me though. 

Before the shower put on: Lumene Glow Reveal 60 Second Facial
My face I washed with: Replenishing Cleansing Lotion from Jurlique
For my body I used: Palmolive Strawberry Touch Body Butter Wash 
The shampoo of the day: Back to the Roots Exfoliating Shampoo
As conditioner I used: Marc Anthony Nourishing ASrgan Oil of Morocco Sufate Free Conditioner
For my privates: Femfresh Daily Intimate Wash
As a facescrub: Herbalife Skin Instant Reveal Berry Scrub

After the shower I put on Clinique All About Eyes under my eyes, H&M Vanilla Ginger Lipbalm on my lips and Herbina Face moisturiser on the rest of my face. 


What products do you use in the shower right now?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...