Friday, May 3, 2019

TOMMA BURKAR FRÅN MARS OCH APRIL


Jag tror verkligen att det är en bra sa att samla några månader istället för att göra varje månad så blir det lite fler burkar. Så blir det ju lite roligare att läsa än om det bara är ett par. Eller vad tycker ni? 
Mars och April var definitivt månader då jag använde mycket testers som kommit från tidningar och liknande för att få bort dem. Så det finns mycket av dem. Jag kommer nog att ha en del av dem även i nästa inlägget också tror jag eftersom jag inte helt lyckades få bort alla ännu.

För nu försöker jag verkligen få bort produkter och tömma så att allt inte tar så sjukt mycket plats. Men det är ett projekt som kommer att hålla på en tid.

Men skall vi ta och hoppa in i burkarnas värld. Jag rekommenderar att ni tar en stor kopp te eller kaffe för nu är det många burkar att gå igenom. Håll i er!

I do believe that it is good to save for a few months instead of doing every month so that there are a few more jars. It is more fun to read if it is not just a few ones. Or what do you guys think?
Manch and April were really months were I tried to get rid of a lot of testers that have come from different magazines. So there are a lot of them. I will probably have a lot of them in the next post too since I didn't manage to get rid of them all yet. 

Now I am really trying to get rid of products and empty a bit so that they don't take up so much space. But it is a project that will take some time. 

But now we shall jump into the world of the jars. I do recommend taking a big cup of tea of coffee because there are a lot of jars to go through. Hold on!


Emmelle Orginal Pro+ Sånahär små tandkrämstuber är alltid bra att ha någon av då man kan ta med dem på resa eller om man far övernatt till någon. Nu gör jag ju inte det hemskt ofta, men ändå. Den här kom i en Livbox för en evighet sedan så jag är glad att jag nu får kasta.
These small toothpaste are always good to have because they are so good to take on a trip or if you are going to sleep over at someone else's house. I don't do that very often but still. This came in a Livbox ages ago so I am glad to get rid of it. 

Vichy Idéalia Skin Sleep Recovery Night Gel-Balm En så liten och söt tester och den här använde jag som nattkräm och det fungerade helt bra. Trevlig konsistens och trevlig doft.
Such a small and cute tester and I used this as a night cream and it worked fine. Nice consistency and good smell.

Lumene Lab Hydrasmooth Eye Cream Den här är också gammal så det är skönt att få bort den. Helt bra ögonkräm nog och jag har börjat tycka mera om ögonkräm på sistone. Jag tycker det är ganska så skönt att lägga på lite varje gång.
This is also old as heck so I am glad to get rid of it. A good eye cream and I have started liking eye creams more lately. I like putting some on my eyes every morning and night. 

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Fiber Therapy Bonding Shampoo Jag blir alltid glad när jag får kasta bort shampoo flaskor då det är något som jag haft mycket av i något skede och har fortfarande ganska många. Nu så går det ju mycket mera nog eftersom vi är två som använder så det är skönt. Den här doftade gott och gjorde nog mitt hår rent i alla fall.
I always get happy when I get to throw out a shampoo because that is something I have had way too much. And I do still have quite a few. Now though they get used a lot more since we are two using so that is nice. This smelled nice and did what it was supposed to at least to my hair. 

H&M Steel Shower Techno Orange Den här är gammal som gatan känns det som och verkligen dags att kasta bort. Jag har egentligen inget att säga om den här.
This is really old as heck and I am soooo happy to throw it. I have nothing more to say.

Herbalife Skin Mosturising Cream with SPF30 Den här har en härlig pumpflaska och jag gillar verkligen. När jag såg det här så kom jag på att jag borde ju ha lagt med en i min förra beställning nu när sommaren är på väg och solen skiner nästan helatiden. Jag får väl göra det nästa gång jag beställer. Kom ihåg att använda sånt med SPF för att skydda från solen.
This one has the best pump and I love it. When I saw this I realized that I should have added one to my last order now that the summer is coming and the sun is out. I have to do that next time I order. Remember to use SPF to shield your skin from the sun.

ACO Face Day Moisturising Day Cream Helt bra dagkräm. Inte har jag så mycket annat att säga om den här.
A good day cream. I don't have much more to say.

Olivaloe Classic Shower Gel Den här använde både jag och W. Jag fick den här av mamma för en evighet sedan då hon var till Kreta. Härlig doft och jag gillade åtminstone mycket.
This one both me and W used. I got this from my mom from Crete. I loved the scent and it was a nice product. 

Herbalife Herbal Aloe Strengthening Conditioner W är kanske den som använder dessa mest just nu eftersom jag själv försöker få bort gamla burkar men jag tar alltid ibland av dessa också. Jag gillar doften och det är en bra produkt. Det här är en som alltid kommer att finnas av i vårt badrum.
W is probably the one that used this most since I am trying to get rid of other ones but I have used this too. I love the scent and it is a good product. This will always be in our bathroom for sure.

Lierac Hydragenist Moisturising Serum Den här försökte jag verkligen spara in i det sista eftersom den doftar så sjukt gott. Jag ville inte att den skulle ta slut, men den gjorde ju det. Jag är inte så bra på att använda serum ännu men den här var härlig och jag älskade att använda den.
This I really tried to save and save because it smelled so good. I didn't want it to end, but it did. I am not that good at using serums but this was lovely and I loved using it. 

Herbalife Skin Soothing Aloe Cleanser Den här är från ett litet 7 dagars testpaket som går att köpa och jag tycker om att ge såna i present. Den här räker definitivt mera än 7 dagar och är perfekt att ta med på resa. Jag gillar dessa och i duschen så brukar jag ta med denhär då W har en stor en där som jag alltid snor av. Haha.
This is from a 7-day trial pack that you can buy and I love giving as gifts. This does give you more than 7 days and it is perfect for traveling. I love it and use it in the shower since W has a big one there which I always use too.
Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel Den här använde jag som dagkräm och helt bra var den. Dock är den här även väldigt gammal så skönt att få bort den och kunna använda andra.
This one I used as a day cream and it was good. It is also very old so bye and hello new ones. 

Hyaluronic Triple Effect Day & Night Serum Den här var också helt okej men inget som nu blev i huvudet jätte hårt ändå.
It was okay but nothing that really stayed with me. 

Garnier SkinActive Moisture Bomb Super-Hydrating Moisturiser Day Jag har alltid svårt att säga något mycket om dessa som man bara använder typ en gång. Kanske två. Jag använde den här som dagkräm och det fungerade bra. Fräsh doft.
I always have a hard time saying something about these that you only use once or twice. I used this as a day cream and it was good. Nice scent. 

Ziaja Antioxidation Acai Berry Day Cream  Ziaja som märke vill jag ta och prova lite mera då jag hört bra om dem. Den här var helt bra också.
Ziaja is a brand I wanna try more of because I have heard good things. This one was nice.

Lóréal Revitalift Firming Anti-Wrinkle Day Cream Igen måste jag säga att det är svårt att säga något efter bara någon gång. Men jag fick dagkräm för en dag.
Again I have to say that it is hard to say anything. But I got a day cream for a day.

Lumene Bright Now Visible Repair Day Cream SPF 15 Allt som har SPF är ett plus så jag gillar, men mer än det kan jag inte säga.
Everything with SPF is nice, more than that I can't say.


Vichy Fresh Cleansing Gel Den här dofta gott och gjorde sitt jobb enligt mig i alla fall.
This one smelled nice and did its job in my opinion. 

Jurlique Balancing Day Care Cream Jag gillade inte doften på den här.
I didn't like the smell of this one.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream Den här använde jag som dagkräm. Helt bra och doftar gott.
This one I used as a day cream. It was good and had a nice smell. 

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash Jag använde nångång Neutrogena ganska mycket men på en tid har jag inte gjort det. Den här doftade gott och gjorde sitt jobb.
At some point in my life, I used Neutrogena a lot but for a while, I haven't. This one had a nice scent and did its job. 

Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub Alltid bra att skrubba lite ibland. Haha. Den här var riktigt bra.
Always good to scrub a bit extra. This was nice.

Herbalife Skin Firming Eye Gel x 4
Herbalife Skin Hydrating Eye Cream x1  Fråga mig inte varför jag så många fortfarande kvar. Haha. Domhär är helt super och jag älskar dessa.
Don't ask why I have so many left. These are super and I like them a lot. 

Vichy Idéalia Eyes Eye Contour Idealizer Care x2 Mera ögonkräm. Den här var bra.
More eye cream. I have nothing bad to say.

Loreal Skin Perfection Unifying Day Moisturiser Om jag inte minns alldeles fel så har jag haft den här i en burk nångång för jätte längesen. Får ett plus av mig.
If I remember correctly I had a big jar of this at some point a long time ago. I liked it.

Garnier Pure Active 3in1 x6 Som sagt så har jag verkligen jobbat på att få bort sånahär som är så jobbiga att använda och som alltid bara blir och hänger. Dom här kom i tidningar och jag lyckades samla på mig ganska många. Haha. Den var helt bra och trots att de är lite gamla så reagerade inte min hud illa, Vilket är bra.
As I said I have really been working on getting away these that you never somehow reach for and just keep collecting dust somewhere. These all came in different magazines and I somehow managed to get this many. It was nice and even though they were a bit old my skin didn't react badly. Good.


Huhu så många det var den här gången! Har ni använt någon av dessa? Om ja så kommentera gärna och berätta din åsikt!

Phew, that was a lot of jars! Have you used any of these? If yes then let me know in the comments and tell me what you thought!

2.5.19 20:42

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...