Wednesday, May 22, 2019

SINGEL IGEN OCH MINA PLANER FÖR VECKA 21Det känns som om jag bara skriver veckans planer inlägg då jag är lite stuck med veckans inlägg och vad som egentligen hänt, men jag försöker få gjort såna också, men före det så vill jag lite uppdatera er om en stor förändring som hänt i mitt liv.

Jag är nuförtiden singel igen. Jag och W kom till ett gemensamt beslut om att vi inte kan fortsätta. Detta hände förra söndagen så det är ganska så nytt ännu och gör ont fortfarande. Bara för att det var ett gemensamt beslut betyder ju inte att det var lätt på något sätt.

Men jag kan säga att jag ångrar definitivt inte det här förhållandet. Vi hade våra problem precis som alla men vi hade sabla roligt också.

Jag växte helt otroligt mycket under det här två åren som vi ungefär varit ihop. Jag har lärt mig att älska mig själv bättre, lärt mig att våga älska igen och lita på någon annan helt fullt ut. Och det tackar jag verkligen för. Klart han inte varit den enda som hjälpt men han har varit en del av det hela.

Vi kommer att fortsätta vara vänner helt klart.

Jag söker just nu lägenhet så ifall någon av er vet om en i Helsingfors så tar jag gärna emot alla tips jag kan få.

Men vi kan ta en titt på den här veckan trots allt.

It feels like I only write my plans for the week posts since I am a bit stuck with writing the weekly posts, but I am trying to get some of those also done, but before that, I feel like I need to update you on a big change in my life that happened. 

I am single again. I and W decided together that we can't go on. It happened last Sunday so it is quite fresh and does still hurt. Just because it was something we decided together does not mean it was easy in any way. 

But I have to say that I don't regret this relationship at all. We had our problems as everyone but we has a lot of fun also. 

I grew a lot during these two years. I have learned to love myself better, learned to love someone else and trust someone completely. And I thank W for that. Of course, he wasn't alone in helping me but he was s big part. 

We are gonna be friends still.

I am now trying to find an apartment so if someone of you knows of one in Helsinki then please let me know. 

Men vi kan ta en titt på den här veckan trots allt. 

But let's take a look at this week. Måndag: Först var jag på jobb och sedan gick jag till kontoret och träna.
Tisdag: Jobb och sen var vi en sväng till butiken för att fylla kylskåpet lite.
Onsdag: Jag började dagen med att tvätta byke och gå ner till duschen. Nu sitter jag på kontoret och skall försöka få mycket gjort och på kvällen blir det träning.
Torsdag: Jag har inget annat ännu planerat än jobb så vi får se vad som händer.
Fredag: Jobb men inget annat så det blir troligen blogg-grejs.
Lördag: På kvällen har vi lite vinkväll med Brunchbrudarna så det skall bli kul att se dem och få prata om allt.
Söndag: Jag och mamma skall och kolla lite på Världen i Byn som är i Kajsaniemi så det skall bli roligt.

Monday: I was at work and then went to the office and workout. 
Tuesday: Work and then we went to the store to fill the fridge a bit. 
Wednesday: I started the day by washing some laundry and then went down to the shower. Now I am sitting at the office to try to get a lot done. In the evening we have Fitcamp. 
Thursday: I have nothing else planned but work so we shall see what happens. 
Friday: Only work and then hopefully some blog-stuff. 
Saturday: In the evening we have a little wine-evening with Brunchbrudarna and it will be a lot of fun to see them all.
Sunday: I and mom are going to go check out World Village Festival that is in Kaisaniemi so that will be fun.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...