Wednesday, May 8, 2019

MINA FÖRSTA KRISTALLER FRÅN OH LA MOON

Jag har följt Josefins blogg och instagram länge nu (och vloggen också för den delen) och när hon öppnade Oh La Moon så blev jag riktigt intresserad. Vackra saker är ju så min grej och kristaller går ju verkligen in i den kategorin. Och på sistone har jag blivit mer och mer intresserad av kristaller och joga och meditation. 

Så jag tog och gjorde en liten beställning och fick hem dem förra veckan. Det här inlägget är inte sponsorerat. 

I have followed Josefin's blog and instagram for a long time now (and her vlogs for that matter) and when she opened Oh La Moon I got very interested. Pretty things are totally my thing and crystals really fall into that category. And lately, I have become more and more interested in crystals and yoga and meditation. 

So I did a small order and got them home last week. This post is not sponsored.  Jag fick gå till posten efter paketet men det var värt det. Titta vad sött med stjärnor på!

I had to go to the post office to get the package but it was totally worth it. Look how cute with the stars!


Inne i lådan fanns finaste lilla påsen som hade kristallerna i sig.

In the box, there was the cutest little bag with the crystals.


Alltså jag dör ju lite! Den är ju alldeles för fin!

I mean I am dying! It is too cute!


Jag valde 4 stycken denhär gången men jag är ganska så säker på att jag ännu kommer att köpa fler.

Min favorit just nu är troligen Flouriten som är den stora på bilden. Den är helt perfekt att ha i handen under meditation. På Oh La Moon står det såhär om flouriten : "Fluoriten hjälper dig att se klart i olika situationer och tar bort stressiga tankar så att du hittar tillbaka till ditt flow i livet." Detta tycker jag verkligen är något jag behöver fokusera på och just därför så är den så bra att ha med när jag mediterar.

Min andra favorit av dessa är troligen Aventurinen som är den lilla gröna. Den attraherar pengar och är bra att tillexempel ha med i plånboken eller i fickan när man skall på lönesamtal eller liknande. Det finns även en platt version som verkligen är super för plånboken.

Näst så har vi Rodonit och det är den svarta och ljusröda. Hur fin är inte den?! Såhär står det på Oh La Moon: "Rodoniten balanserar din kvinnliga och manliga energi, din yin och yang. Den hjälper dig att få balans i kroppen och livet." 

Sist men inte minst har vi Rosenkvarts som också är så supersöt! Såhär säger Oh La Moon: "Rosenkvarts är en kärlekssten som hjälper dig att få och ge kärlek till personer i din omgivning och såklart till dig själv. Den hjälper till att balansera dina känslor och stärker din kärlek till dig själv." Det här lät så fint att jag blev helt tvungen att lägga till den i min beställning. Och kärlek kan man ju aldrig ha för mycket av i sitt liv. Enligt mig i alla fall.

Jag älskar alla så otroligt mycket och det känns så rätt att ha dem hemma hos mig. många av er kanske tycker att det här med kristaller och energier är bara en massa skitsnack men det stör mig inte. Jag tycker det är lite mysigt och intressant.

Äger någon av er en kristall av något slag?

I chose 4 crystals this time but I am pretty sure that I am going to buy more at some point. 

My favorite right now has to be the Flourite which is the big one in the picture. It is perfect to have in your hand during meditation. On Oh La Moon it says: "Flourite helps you see clearly in different situations and takes away stressful thoughts so that you find your way back to flow in your life" This I found like something I really need to concentrate on and that's why this is so good to have when I meditate. 

My second favorite is Aventurine which is the green one. It attracts money and is good to have in your wallet or in your pocket during salary negotiations and such. There is also a flat version that really is perfect for a wallet. 

Next, we have Rhodonite which is pink and black. How pretty isn't it?! On Oh La Moon it says: "Rhodonite balances your yin and yang. It helps you to get more balance in your body and life"

Last but not least we have Rose quartz which is also so cute. This is what Oh La Moon says: " Rosequartz is a lovestone that helps you receive and give love to people in your environment and of course to yourself. This sounded so good that I just had to add it to my order. And you can never have to much love in your life. At least not in my opinion. 

I love them all so much and it feels so right to have them home with me. Many of you might think that all this with crystals and energies is total bull but that doesn't bother me. I find it interesting. 

Do any of you own crystal of some sort?

2 comments:

  1. Jag gillar också kristaller, har åtminstone ett par ametister, en kristall jag alltid kännt är "min sten". Hade olika sorters stenar som tonåring, skulle säkert hitta dem om jag letade i gömmorna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta och leta fram dem :D Kan ju vara roligt att se vad allt du haft :D Och kul att höra att jag inte är ensam om att gilla kristaller :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...