Wednesday, May 15, 2019

MINA PLANER FÖR VECKA 20


Måndag: Jag skall på jobb och sedan gå jag till kontoret för att få lite gjort och vi skall planera en ny 21 dagars challenge som skall börja snart. Jag skall berätta mera om det senare. På kvällen skall vi även till butiken för att fylla kylskåpet då det är helt tomt just nu.
Tisdag: Jobbelijobb och sedan skall jag igen till kontoret. Mycket jobb nu. På kvällen är det delägarmöte via Zoom då det är svårt att få oss alla till samma plats.
Onsdag: Min lediga dag från dagisjobbet vilket ju betyder att jag jobbar med bloggen och med kunder om jag har såna grejs att göra. Nu denhär onsdagen så skall jag jobba mest på blogg-grejs och fara till kontoret och träffa faktiskt en för en mätning vilket blir roligt. På kvällen är det Fitcamp.
Torsdag: Dagisjobb. Efter det så skall jag och en kollega ha lite Zoom möte om vår nya challenge.
Fredag: Jobb men efter det skall jag möjligen iväg och hänga med härliga Niina och min gudson som bara växer och växer.
Lördag: På morgonen skall jag träffa mamma och hennes kompis och vi skall fara till Solvikens lopptorg och kolla och sedan till Ateneum för att kolla utställningen där. På kvällen blir det Eurovision finalen och jag tänkte hålla här om någon känner för att komma och titta.
Söndag: På söndagen blir det STS igen. Står för Success Training Seminar och det skall bli så roligt att få ny inspiration och träffa allihopa som man ser för sällan. Kan verkligen inte vänta!

Vad skall ni göra nu denhär veckan?

Monday: I am going to work and then to the office to get a bit done and plan a new 21-day challenge that starts soon. I will talk about it later. In the evening we are gonna go to the store to fill the fridge. 
Tuesday: Work and then to the office again. A lot of work now. In the evening we have a Zoom meeting with all the ones at the office since it is hard to get everyone to the same place. 
Wednesday:  My day off from kindergarten work which means I am going to do some blog-stuff and go to the office and actually meet a client for a scan so that is gonna be fun. In the evening we have Fitcamp. 
Thursday: Work. After that, I and a colleague are gonna have a Zoom meeting about the 21-day challenge. 
Friday: Work and after it, I am probably gonna go hang out with Niina and my godson who just keeps growing.
Saturday: In the morning I am gonna meet up with mom and one of her friends and go to a flea market and then to Ateneum to look at the exhibition there. 
Sunday: STS time! Which means Success Training Seminar and it is gonna be so much fun to get some inspiration and hear stories and see everyone that I don't see every day. 

What are you doing this week?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...