Saturday, April 27, 2019

MAGISK MINIMÄNNISKA


Den här veckan fick jag träffa en liten liten typ som jag älskat redan många månader. Han ville ut lite före sin tid så han är verkligen mini. Min kära lilla gudson. Det finns inga ord hur mycket jag älskar honom.

Jag tänkte börja gråta både när jag blev frågad till gudmor och när jag fick honom i famnen första gången. Alltså. Så underbar liten.

Det är något magiskt med små små minimänniskor.

This week I got to finally meet a tiny tiny person who I have loved for months already. He wanted to come out a bit before his time so he is really tiny. My godson. There are no words how much I love him. 

I almost started crying when I got asked to be godmother and also when I got him in my arms for the first time. Such a tiny little one. 

There is something magical with such small people. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...