Wednesday, April 17, 2019

5 ORSAKER ATT LE LITE EXTRA IDAG


Idag är jag ganska så glad och nöjd över livet. Det är onsdag och jag har ledig dag från dagisjobbet vilket inte såklart betyder helt ledig dag från allt som heter jobb, men jag har tid att ta itu med såna jobbgrejer som jag inte kan göra under dagisjobbet. Så det är positivt.

Min dag började klockan 6 då väckarklockan ringde och jag diskade snabbt Nutribullets kopp så att W sedan kunde laga morgonmål åt oss när han vaknade. Inte varje dag jag måste diska den på morgonen men var så trött på kvällen att jag orkade inte då.

Today I am pretty happy and content with life. It is Wednesday which is the day I have off from the kindergarten job, but that doesn't mean a day off from everything that is called work, but I have time to do the things I can't while being at the kindergarten. So it is positive. 

My day started at 6am when the alarm went off and I washed the Nutribullet cup so that W then could make us breakfast when he got up. Not every day I do that in the morning but I was so tired in the evening that I just didn't have the energy. 


Sen när jag diskat allt och W gått till jobbet och sånt så tog jag mig till posten för att hämta ett paket med lite godsaker. Bäst. Älskar att hämta paket och öppna dem. Paketet tog jag med mig till kontoret och öppnade direkt teburken. Jag har saknat Herbalifes te eftersom jag haft slut någon vecka. Men nu är jag lycklig igen.

When I had washed all the dishes and W went to work I took myself to the post office to go after a package with some goodies. Best ever. I love going after packages and opening them. I took the package with me to the office and opened the tea right away. I have missed the tea so much since I haven't had any for a week. But now I am happy again.


Så nu sitter jag här och dricker te och åt en proteinbar så att jag orkar skriva inlägg och göra andra bra grejer. Min mamma är också påväg hit för en kopp te så det skall bli roligt att se henne.

Dessutom så har jag många bra orsaker att le idag lite extra. Här har ni några orsaker:

  • min gudson verkar kanske komma till världen idag
  • som sagt ledig dag från dagiset
  • superfint väder
  • bastu på kvällen hos Ws föräldrar 
  • inspiration att skriva blogginlägg 
Så man kan ju säga att idag så är det svårt att inte le helt enkelt. 

So now I am sitting here drinking tea and I also ate a protein bar so that I have the energy to write posts and other good things. My mom is also coming here for a cup of tea and it will be fun to see her. 

I also have a lot of good reasons to smile a bit extra today. Here you have a few:

  • my godson seems to come to the world today
  • I have as I said a day off from kindergarden
  • the weather is super nice
  • sauna in the evening at Ws parents place
  • I have a lot of inspiration to write posts
So you can say that it is hard not to smile today.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...