Friday, April 19, 2019

3 FAVORITER JUST NU

Här har vi några små favorit grejer i mitt liv just nu. 

Here we have a few favorites from my life right now.1. Blommorna som W överraskade mig med igår. Sen typ före julen så har vi haft blommor konstant här på bordet. För det kom julblomma och sedan begravningsblommor och vändagsblommor. Och nu har vi blommor igen på bordet. Jag blev nog helt paff när jag säg dem. Han skickade ett meddelande åt mig när jag var på jobb att han har en överraskning åt mig. Jag tänkte såklart att han köpt påskägg eller liknande då det är påsk, men nej, jag fick världens finaste blommor. Gullunge.
The flowers that W surprised me with yesterday. Since like before Christmas we have had flowers on the table. Because first there were the Christmas flowers and then funeral flowers and valentines day flowers. And now we have flowers again. I got so surprised when I saw them. He sent me a message saying that he had a surprise for me. I, of course, thought he had bought me some easter eggs since it is easter, but no, I got the prettiest flowers. Love him.2. Mitt lilla häfte där jag skriver ner mina mål och drömmar och även min to-do lista varje morgon.  Det fungerar så otroligt bra och får mig att verkligen sitta ner och göra det jag skrivit ner. Känns så bra. Jag tycker verkligen om den här nya delen som kommit med i min morgonrutin. Häftet är köpt från Tiger.
My small notebook where I write down my goals and dreams and also my to-do list every morning. It has worked so well and really gets me to sit down and do the things I have written down. It feels so good. I really like this new part that has come into my morning routine. The notebook is from Tiger.


3. Lugna morgonar. Jag har egentligen lugna morgonar varje dag, men idag hade jag faktiskt ännu lugnare än vanligt. Jag lagade en till kopp te som jag sedan drack tillsammans med min shake och bara satt och tog det lugnt. En helt ledig lugn morgon eftersom W var hos en kompis och jag kunde vara helt lugnt. Så otroligt skönt att inte behöva gå någonstans. Jag njöt för fulla muggar.
Slow mornings. I do actually have quite slow mornings every day, but today I had an even slower morning. I made another cup of tea to go with my shake and just took it easy. A completely slow and calm morning since W was still at a friends place and I could just take it easy. So nice to not have to go anywhere. I was really enjoying it.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...