Friday, March 15, 2019

WHAT'S IN MY BAG


Jag har säkert aldrig gjort ett sånthär inlägg men jag har alltid tyckt om dem. Jag tycker det är så roligt att se vad folk har med sig i sina väskor. Mitt innehåll byter ganska så ofta men detta är ungefär det som ungefär alltid är med.

Uppe i vänstra hörnet har vi min massiva penal som verkligen har alla pennor som en liten människa kan någonsin behöva. Jag använder färger i både min kalender och i mina andra häften så därför har jag med mig en massa.

På tal om kalender så ser ni min där under penalen och jag har designat den själv på Personlig Almanacka och jag har använt deras i många år nu och gillar verkligen. På den står det "There is no right time, there is only right now" och den kommer från Mel Robbins och stämmer så bra. Bredvid den har vi först min dagbok som förr var min Bullet Journal. Sen har vi häftet som jag skriver in 10 mål och drömmar och to do lista varje dag. Sist har vi ett litet häfte som jag skriver random saker som jag vill komma ihåg.

Under dessa så har vi min vattenflaska och min shaker som har 2 stycken måltider eftersom man aldrig vet hur dagen kommer att se ut.

Om vi går upp på bilden igen så finns där min plånbok som kommer från märket Radley och den köpte jag många år sen.

Sen har vi mina  piller med vitaminer och likande. Jag berättar lite mera om dem i det här inlägget så gå och kolla det ifall ni vill och berätta om ni vill höra ännu mera så kan jag nog berätta.

Nycklar har väl alla med sig. Jag la med dem här men oftast har jag dem nog i fickan och inte i väskan.

I den lilla påsen under har jag laddare till både telefonen och datorn och även hårskiva om jag har tid i något skede att flytta bilder från datorn.

Datorn är med såklart. Nästan alltid speciellt om jag är påväg till kontoret i något skede av dagen.

I den lilla påsen har jag proteinbars, CR7 Drive, Liftoff och liknande.

Näsdukar är också helt bra att ha.

Sist har vi sminkpåsen som innehåller en del smink som jag känner att jag kan behöva. Den är inte med varje dag men ibland.


Det här är alltså väskan jag just nu använder mest och älskar den! Fjällräven gör helt underbara väskor helt klart.

Vad har ni i er väska? Har ni något ni aldrig går utan?

I have probably never done a post like this but I have always liked them a lot. I just love seeing what people have in their bags. My content does switch a lot depending on what I am doing but this is what I have most days with me. 

Up in the corner to the left we have my big pencil case with all the pens a small person can need. I do use colors in both my planner and my notebooks so that is why I have so many. 

Speaking of planner mine is underneath the pencil case and I have designed it myself with Personal Planner and I have used them for many years and I really love them. On it, there is the quote "There is no right time, there is only right now" which is by Mel Robbins and it is just so good. Beside it we have my journal which was my bullet journal but now I only write my thoughts there in the morning. Then we have my notebook where I write 10 goals and dreams and a to-do list every morning. Last we have a small notebook where I write random stuff that I need to remember. 

Under these we have my waterbottle and my shaker which has 2 meals because you never know what happens during the day. 

If we go up again there is my wallet which comes from the brand Radley and I bought it many years ago. 

Then we have my supplements. I do talk about them a bit more in this post if you wanna read and let me know if you want to know more I can tell you. 

Keys I think everyone has with them. I put them here but I do mostly have them in my pocket and not my bag.

In the small bag I have charger for both my phone and my computer and also a harddrive if I have some time to empty my computer of pictures. 

The computer is also with me of course. At least on the days when I am going to the office. 

In the small bag there is proteinbars, CR/ Drive, Liftoff and such. In case I need a little energyboost during the day. 

Napkins are also always good to have. 

Lastly we have my makeup bag which has a few items I feel like I need on days I have make up on. It is not with me everyday

The bag I use mostly is my Fjällräven and I love it a lot. 

What do you have in your bag? Is there something you can't go without?

13.3.2019 15:44

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...