Saturday, March 16, 2019

MIN VECKA 8: DE SISTA SÄMLORNA OCH UNDERBARA TRÄNINGAR


18.2. Måndag / Monday 
Jag promenerade hela vägen hemifrån till kontoret och spenderade hela dagen där och fick en del gjort. Lite före Fitcampen så hade jag en kund som kom förbi för en mätning och lite snack och det var roligt. Fitcamp blev en promenad igen men vi hade riktigt roligt och pratade lite om jobbet och sådant.
I walked the whole way from home to the office and spent the whole day there and got a lot done. A bit before Fitcamp I had a client come over for a chat and it was a lot of fun. Fitcamp because a walk and we had a lot of fun talking about the job and such.


19.2. Tisdag / Tuesday
Mamma firade sina 30år nykter och jag var på fest och fick kaka och det var helt super. W skulle ha kommit med men han mådde dåligt på morgonen så ville inte riskera att smitta ner alla.
Mom celebrated 30 years sober and of course, I went to the celebration to have cake. W was supposed to come too but he felt sick so he didn't wanna take the risk and get everyone sick. 


20.2. Onsdag / Wednesday
Jag gick till Freda för att få mycket gjort och de lyckades jag med. På kvällen var det Fitcamp och vi var ute på planen som vi alltid är på och det var lite spännande så den var helt is men det gick bra.  Senare på kvällen var det webinar om veckoslutets STS.
I went to the office and got a lot done again. We had Fitcamp in the evening and we were at our usual spot and it went fine even if it was very icy. Later there was a webinar about the weekends STS.


21.2. Torsdag / Thursday
Jag hade jobb på dagis. Jag trodde att W skulle vara borta när jag kom hem så jag fick en överraskning när jag kom hem och han ännu var hemma. Jag utbrast bara att "vad gör du här?! Du hörde nu inte alls in i min plan?!" Haha. Jag kan nog vara så härlig flickvän ibland. Min plan var att städa och härja medan han var borta. Och jag fick nog göra det när han tillslut åkte iväg. Jag åt ett helt äpple för första gången på jätte länge då jag varit smått allergisk men nu är jag inte det mera så nu kan jag igen.
I had work at a kindergarden. I thought W would be gone when I came home and got a surprise when he was still at home. I just said "What are you doing here?! You were really not a part of my plan?!" Haha. I am such a nice girlfriend. My plan was to clean and such while he was not here. And I did get to do that when he left. I also ate a whole apple for the first time in a long time since I have been a bit allergic so I haven't been able too. Now I can again.22.2 Fredag / Friday
Jag hade jobb på dagis igen och efter det så gick vi till MorriSons och äta vilket var helt super och jag gillar maten där väldigt mycket. Resten av kvällen så tittade vi på Gilmore Girls och tog det bara lugnt.
I had work again and after that we went to eat to MorriSons and it was so lovely. I love the food there. The rest of the evening we just took it easy and watched Gilmore Girls. 


23.2. Lördag / Saturday 
Jag var efter en del saker från pappas lägenhet vilket kändes konstigt. Konstigt på det sättet att snart skulle ingen mera gå dit. W var även efter ett paket från posten och vi fick mera godsaker hem. Bäst.
I went after some stuff from dad's apartment which felt weird. Felt weird that soon I would go there anymore. W went after a package from the post office and we got more goodies home. 


24.2 Söndag / Sunday
Jag var till kontoret en sväng och städade och jobbade och åkte sedan till pappas lägenhet för att ta med det sista. Sista gången jag var där. Jag tog med min hylla som jag gjort i lägstadie. Pappa målade den svart och jag gillar det. Jag fick även de sista av pappas sämlor och åt en av dem och jag kommer definitivt att sakna dem.
I went to the office and cleaned and worked for a while and then went to get the last of the stuff from dad's apartment. Last time. I took my shelf that I did when I was a kid. Dad painted it black and I really like it. I also got the last of the rolls dad made and I ate one and my gadh I am going to miss them.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...