Friday, March 1, 2019

MY WEEK 5 : UNHEALTHY FOOD AND LIFE28.1
På måndagen så var jag och pappas syster till en begravningsbyrå och det var kanske det underligaste jag gjort någonsin.

On Monday me and dad's sister went to a funeralhome which was the weirdest thing I have done in a while.


29.1
Tisdagen började med att jag åkte och pratade med en psykiatriskt sjukskötare och det var bra. Jag är definitivt den som tror att det skulle göra bra för alla att gå och prata med någon.

Tuesday started with me going to the healthcarecenter to talk to a person and it was good. I am so the person that thinks that it would do good for everyone to go talk to a professional. 


30.1
På onsdagen åkte jag och lillebror till Heka för att säga upp pappas lägenhet och efter det åkte jag till kontoret och jobbade en stund.

On Wednesday me and little brother went to Heka to talk about dad's apartment and after that I went to the office and worked for a while. 31.1
Torsdagen var egentligen jobbdag men jag mådde verkligen inte så bra så jag fick sjukledigt och gjorde en pannkaka.

Thursday was a workday but I was really not in shape so I got that off and made a pancake. 

1.2
På Fredagen hade jag också sjukledigt.

On Friday the same thing.


2.2 - 3.2
På lördagen beställde jag och W pizza eftersom vi var hos Ws bror och senare på kvällen var jag ute en sväng med en kompis och vi var och åt på Sivuraide mitt i natten och på söndagen tog jag det antagligen bara lugnt.

On Saturday me and W ordered some pizzas at his brothers place and later I saw a friend for a while and  we ate at Sivuraide in the middle of the night and on Sunday I didn't do anything special. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...