Monday, March 4, 2019

MY PLANS FOR WEEK 10


Måndag / Monday
Först har jag jobb på dagis och efter det skall jag till kontoret och delta i Fitcamp träningen och efter det är det möte med alla på kontoret och sen webinar för att göra dagen riktigt lång.
First I have work at a kindergarden and then I am going to the office and then we have Fitcamp and after that we have a meeting with everyone at the office and then a webinar to make the day extra long. 

Tisdag / Tuesday
Jag har jobb på dagis och sen har jag funderat på att gå till gymmet men nu när jag ser på veckan så kan det hända att jag behöver en kväll bara hemma.
I have work at a kindergarden and then I have planned to go the the gym but now that I look at the week I might need a evening at home. 

Onsdag /Wednesday
Jag har jobb igen. Jag jobbar mycket på dagis denhär veckan. Och sen skall jag till kontoret och jobba lite och sen träna.
I have work again. I work a lot of kindergarden gigs this week. And then I am going to the office to work a bit and then workout. 

Torsdag / Thursday
Jag har jobb på dagis.
I have work. 

Fredag / Friday
Jag skall en sväng och prata med en psykiatrisk sjuksköterska. Sen skulle ju nog Seagulls ha spel på kvällen men vi får se.
I am gonna go talk to a professional and then there is a Seagulls game in the evening but we shall see. 

Lördag / Saturday
Jag skall gå och vara med när pappa läggs till hans gravplats.
I am gonna go and be there when dad is put to his grave. 

Söndag / Sunday
Tomt. Men det kan nog hända att jag tar en sväng via kontoret då.
Empty. But I might go to the office for a while. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...