Wednesday, March 27, 2019

MIN VECKA 9: BEGRAVNING OCH NYA MINTCHOKLADEN


25.2 Måndag / Monday
Jag var på jobb en sväng och for sedan till kontoret som varje måndag. Sen var det träning och vi övade på att promenera. Olika tekniker och det var helt super. På kvällen så provade jag och W den nya mintchoklad smaken och den var verkligen helt underbar! Den har små chokladbitar i sig. En ny favorit tror jag.
I went to work and then to the office as every monday. Then it was time for Fitcamp and we tried different ways of walking. Different techniques and it was good. In the evening me and W tried the new Mint chocolate shake and it is so good! It has small chocolate chips in it. A new favorite maybe. 26.2 Tisdag / Tuesday
Vi hade pappas begravning och minnesstund och båda gick riktigt bra om man så kan säga om såna.
We had dads funeral and it went well if you can say so about such an event. 


27.2 Onsdag / Wednesday
Jag kom till kontoret för att jobba lite. Jag tränade inte eftersom jag hade druckit på minnesstunden.
I went to the office to work a bit. I didn't work out since I had drank some alcohol the precious day.28.2 Torsdag / Thursday
Jag var på jobb på dagis och kom sedan till kontoret för att träffa en kund som skulle få sina produkter och mätas.
I went to work at the kindergarden and then to the office to meet a client that wanted some products and a check up.

1.3 Fredag / Friday
Jag var på jobb på dagis igen.
I went to work.


2.3 Lördag / Saturday
På morgonen fotade jag bilder åt det här och det här inlägget. Sen åkte jag till Marjo som jag inte sett på en evighet och hon fixade mitt hår och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hon hälpte mig fota en outfitbild för det här inlägget. Efter det åkte jag till Gloria för att fira sista dagen på Lilla Robertsgatan. Nu flyttar de till Suvilahti. Det var en härlig kväll och såg verkligen många bekanta.
In the morning I took pictures for this and this post. Then I went to see Marjo who I haven't seen in ages and she did my hair and we talked about everything and nothing. She helped me take a outfit picture for this post. After that I went to Gloria to celebrate the last day since it is moving to Suvilahti. It was a great evening and I met so many friends. 


3.3 Söndag / Sunday
Jag var hos mamma och åt och skrev under några papper. När jag kom till vår gata så kom W hem helt samtidigt. Han åkte iväg till en kompis och jag fick Stella över på te och lite snack. Det var mysigt och första gången hon såg lägenheten.
I went to moms for some food and signed some papers. When I came to our street W was coming home the same time. He went to a friend and I got Stella over for some tea and hanging out. It was nice and the first time she saw the apartment. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...