Monday, March 11, 2019

MIN VECKA 7: SUCCESS TRAINING SEMINAR & HELSINKI SEAGULLS KORGBOLLSMATCH


11.2 Måndag / Monday 
Jag var en sväng på jobb och åkte sedan till kontoret och Fitcamp. Vi tränade inne vilket vi typ aldrig gör men det var en rolig träning. 

I was at work for a while and then went to the office and Fitcamp. We worked out indoors which is something we almost never do but it was fun.


12.2 Tisdag / Tuesday 
Jag var till pappas lägenhet för att gå igenom saker och jag var där första gången sedan hans död och det kändes ganska jobbigt men det gick.

I went to dad's apartment to go through some stuff and I was there for the first time since his death and it was a bit hard but it went okay. 13.2 Onsdag / Wednesday
Jag hade en kontorsdag men mitt i den så åkte jag till en brgravningsbyrå för att fixa om pappas begravning. Long story och jag tänker inte gå igenom det här, men nu blev det fixat på den här gången. Hon som jobba där var supertrevlig och det blev super. Sen gick jag tillbaka till kontoret och kvällens fitcamp blev en promenad och vi gjorde en utfärd till Hietaniemi begravningsplats. 

I had a officeday but I had to take a break and go to a funeralhome to fix dad's funeral again. Long story and I wont go through that here, but it got fixed this time. She who worked there was really nice so it was a good visit. I then went back to the office and the fitcamp of the evening became a walk and we went to Hietaniemi graveyard.


14.2 Torsdag / Thursday
Det var alla hjärtansdag och jag var surprise surprise på jobb den dagen. Haha. Jag har nog aldrig satt hemskt mycket tanke på dagen ändå så det skiter lite. Men jag tänkte att jag är söt och går via Arnolds och köper en godsak åt oss. Sen gjorde vi också nudelkyckligröra som är så gott.

It was Valentines Day and I was surprise surprise at work. Haha. I have never put much thought to the day so it didn't really matter. But I thought I would be sweet and buy us a little treat so I went to Arnolds. We also did a noodlechickenthing for dinner and it was so good. 15.2 Fredag / Friday
Det var en spännande dag om man kan säga så. Jag åkte tidigt på morgonen till min Storebrors lägenhet för att spendera veckoslutet där och vakta gullungarna medan de åkte på någon konsert till Stockholm. Jag packade med världens största packning och det kändes som om jag var påväg för en hel vecka. Jag njöt verkligen av att vakta hundarna och lugnet. Alltså jag älskar W men det är faktiskt skönt med lite egentid ibland. Jag fick skrivet mycket.

På kvällen nappade Teemu mig och vi åkte med bil till Kisis för att gå på Helsinki Seagulls spel. Korgboll har jag faktiskt aldrig varit och kollat på så det var en rolig upplevelse och jag kommer definitivt att gå igen. Helsinki Seagulls är ju nu alltså sponsorerade av Herbalife Nutrition så vi gick lite för att ge dem vårt stöd. Verkligen helt super roligt.

It was a very exciting day. I went pretty early to my Big Brothers place to spend the weekend there looking after the dogs since they were going to a concert in Stockholm. I packed so many things that it looked like I was going for a week and not a weekend. I loved being there looking after the dogs and the loneliness. I love W but sometimes it is actually nice to just be by yourself. I got a lot written. 

In the evening Teemu picked me up and we went to Kisis to watch a Helsinki Seagulls game. Basketball is something I have never watched in my life so it was a really cool experience and I will totally do it again. Helsinki Seagulls are now sponsored by Herbalife Nutrition so we also went there to give our support. It was so much fun!16.2 Lördag / Saturday
Morgonen började som vanligt tidigt och jag fick ta det lugnt och gå ut med hundarna och laga morgonmål och jag ville bara flytta in pågrund av utsikten. Den är så fin. Sen klädde jag på mig och åkte iväg till stan för att träffa finaste Brunchbrudarna och äta brunch på Kampens Sandro. Maten var helt super och det var helt underbart att få hänga med alla flickorna. Speciellt då en av oss är i Norge nu. 

På kvällen gick jag över till granntrappan och gick till Teemu och Antti för att äta lite kvällsmat tillsammans med Pekka och Pinja som också var på besök. Alltså vilken kväll! Jag skrattade så otroligt mycket! Vi skrattade så otroligt mycket! Salladen var helt supergod och proteinstängerna i ugnen är en stor favorit just nu. 

The morning started early as always and I got to take it easy and go out with the dogs and make breakfast and I just wanted to move in because of the view. I mean it is so pretty. Then I put on some clothes and went to the city to meet up with the Brunchbrudarna to go get some brunch at Sandro in Kamppi. The food was delicious and it was lovely to see all of the girls especially since one of us is in Norway right now. 

In the evening I took myself to the neighbors Teemu and Antti for some food together with Pekka and Pinja who were also there. What an evening! I laughed so much! We laughed so much! The salad was delicious and the protein bars in the oven is a huge favorite. 
17.2 Söndag / Sunday 

Dagen började suuuupertidigt men jag var så taggad att det gjorde inget. Det var alltså dags att gå på Finlands första Success Training Seminar som hölls i Clarion Hotel Helsinki Airport och stället var helt underbart. Jag klädde mig riktigt business och det kändes så roligt. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga om dagen annat än att det var helt otroligt roligt och jag lärde mig mycket. Fiilisen var bara på topp! Det var så roligt att se många som man ser så sällan. 

Efteråt blev det Friends&Brgrs och när jag kom hem så hade W köpt blommor åt mig som lite försenade Alla Hjärtansdagsblommor. Jag blev sååå glad! Så otroligt fina färger! Kvällen avslutades med en shake såklart. 

The day started veeeery early but I was so hyped that it didn't matter. It was time to go to the frist Success Training Seminar that was held at Clarion Hotel Helsinki Airport and the place was just amazing. I dressed up really business and it felt great. I don't know what I can say about the day except it being so much fun and I did learn a lot. There was such a good vibe. It was a lot of fun to see everyone again. 

Afterwards it was Friends&Brgrs and when I came home W had bought be some flowers as a late Valentines Day gift. I got so happy! Such pretty colors! The evening ended with a shake of course. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...