Saturday, March 30, 2019

LUGN LÖRDAG
Jag tror att jag idag tar en lugn kväll och tittar på tv, dricker te och gör vänskapsarmband för det är lugnande och roligt. Plus jag har inte gjort det på länge så jag blev lite sugen på det nu. Har någon av er gjort såna nångång?

Jag tror att jag kommer måsta göra lördagen till en lugn dag då jag inte planerar in så mycket att göra.Då jag nu jobbar så många dagar under veckan så tror jag att jag behöver en lugn dag. Kanske så att jag inte har en väckarklocka utan låter mig sova så länge som jag sover. Kanske jag skulle kunna prova på det. Hur gör ni på veckoslut? Har ni väckarklockan på?

Ha en härlig kväll!

I think I am gonna have a calm evening and just watch tv, drink tea and make friendship bracelets because it is fun. Plus I haven't done any for a while and now I feel like doing some. Have you ever done some?

I think I have to make Saturday to a day when I don't make so many plans. Since I now work so much during the week I think I need a day of just chill. Maybe I could start not having the alarm on and just let myself wake up when I do. Let myself really sleep. Maybe I should try it. How do you do on weekends? Do you use an alarm?

Have a great evening!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...