Wednesday, March 20, 2019

3 SAKER SOM JAG JUST NU TÄNKER PÅ

Selfie från någon dag tillbaka

Några små grejer som jag just nu sitter och tänker på. Jag tänkte att kanske ni vill veta vad som snurrar runt i mitt huvud såhär en onsdagskväll. Haha.

1. Hur jäkla skönt det var att träna idag. Trots att jag inte hade världens bästa flow idag så blev mitt humör bättre när jag fick röra på mig och hänga i ett sällskap som är positivt och bra. Finaste människorna helt enkelt som bara drar upp en när man inte riktigt lyckas själv.

2. Det skall bli spännande att börja jobba hela 4 dagar i veckan på dagis igen och i en och samma grupp. På samma dagis. Jag tror nog att det kommer att gå riktigt bra, men ändå är det lite spännande då det ändrar på en hel del i min rutin och vardag och det blir att fundera om en del grejer.

3. Jag är glad över att jag lyckades få in alla klipp i iMovie så nu är det bara att kolla igenom och klippa lite så får jag ut nästa vlog. Sjukt roligt. Alltså jag måste ju verkligen göra mera och filma mera för jag tycker det är så roligt att göra dem. Om ni inte ännu följer min kanal så gå och gör det nu! Den finns här!

A few things that are going around in my head right now. I thought you might want to hear what I am thinking about this fine Wednesday evening.

1. It was so nice to work out today. Even though I really didn't have the bestest flow today it got better when I got to move my body and hang out with people that are positive and good. Such amazing people that do lift you up when you can't do it yourself.  

2. It will be interesting to start working 4 days a week at a kindergarden again and at the same one. I think that it will go fine and all that but it is still a bit interesting since it will change a lot of things in my routine and days and I just have to think again some stuff. 

3. I am so happy that I got all the clips to iMovie and now just have to watch it through and cut a bit and then I have the next vlog all ready. So fun. I do have to start filming more since it is so much fun to do them. If you are not following my channel then go do it! It is here!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...