Thursday, February 28, 2019

När du är trött redan klockan halv 10


När man försökt skriva på ett inlägg i många timmar idag för att man skrivit på to-do-listan att man skall skriva ett inlägg idag och det bara blir ingenting. För att klockan är över halv 10 och det var läggdags igår. Jag känner mig så trött redan nu vilken känns ganska så galet med tanke på att jag tidigare kunnat vaka till 3 på natten.

Så för att ni to-do-lista inte skall bli ledsen så är det här nu dagens inlägg. För jag har varit så bra på att följa och göra allt som står på listan. Jag vill inte nu bryta den grejen. Någon annan som håller på med to-do-lista?

Nu skall jag ta och tvätta mitt ansikte och gå i säng. Mera inlägg i helgen.

When you have been trying to write a post for a few hours today because it says to post a blogpost on the to-do-list and it is just not happening. Because it is over half 10 and it was my bedtime yesterday. I feel so tired already and that feels so weird since I could stay up until 3 o'clock before. 

So to not make my to-do-list sad this is now todays post. Because I have been so good at following and doing all the thing on the list. I don't wanna break that now. Someone else have a to-do-list? 

Now I am gonna go wash my face and go to bed. More posts this weekend. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...