Wednesday, February 20, 2019

MY WEEK 4: WEEKEND AT A HOTEL AND RIP DAD


21.1
På måndagen var jag sjuk. Skulle på jobb som jag sa men fick ringa och sjukanmäla mig. Jag hade kring 38 grader i nåt skede och bara grät för jag mådde så dåligt. Jag är sjuk så sällan nuförtiden att man glömmer hur hemskt det verkligen är.

On Monday I was sick and I was supposed to go to work but I couldn't. I had around 38 degrees at some point and just cried because I felt so bad. I am so rarely sick these days that when I am I have forgotten how it feels and how horrible it is. 


22.1 
På tisdagen var jag ännu också sjuk så det var bara att ta det lugnt. Vi beställde mat via Wolt från Loosister. Det var helt super gott. Fick höra att pappa mår sämre och ville bara gråta.

On Tuesday I was still sick and just took it easy. We ordered food with Wolt from Loosister. It was super delicious. I found out that dad was worse and just wanted to cry. 


23.1
På onsdagen fick jag meddelande av mamma att pappa verkligen inte mår bra. Jag funderade hela dagen att skall jag åka och se honom eller inte. Jag grät mycket. Jag funderade hemskt mycket på just det att vill jag ha minnet av honom bara liggandes och själv var jag av den åsikten att nej. Men sen var det många som sa att jag kommer att ångra det ifall jag inte går. Så kring 16-17ish la jag meddelande åt mamma att okej jag kommer om vi går tillsammans. 17:55 så var han död. Universum visade att min första tanke var rätt. Jag ville inte ha det minnet. Jag grät hela vägen hem och fortsatt gråta hemma.

On Wednesday I got a message from mom that dad is really not good. I thought about if I should go see him or not the whole morning. I cried a lot. I was thinking a lot about if I want the memory of him just laying there and I myself was of the opinion that no. But there were a lot of people said that I would regret if I didn't go.  So around 5-6ish in the evening I sent mom a message that I would come if we went together. 5:55pm he was dead. The universe showed me that my first feeling was correct. I didn't want the memory.


24.1 
På torsdagen skulle jag ha haft jobb men jag kunde verkligen inte gå. Jag var efter sjukintyg från Månsas och det var verkligen jobbigt att promenera förbi sjukhuset där bredvid där pappa fortfarande var. Efter det åkte jag till mamma dit lillebror och pappas syster också kom för att äta och prata om allting.

On Thursday I would have had work but I really couldn't go. I went after a paper from the healthcare center and it was really hard to walk past the hospital where dad still was. After that, I went to moms where little brother and dad's sister also came to eat and talk about everything. 


25.1 
På fredagen sov jag länge eftersom det kändes att jag behövde sömn. Vi tog det lugnt och på kvällen åkte vi till Ws kompis där pojkarna spelade kort och jag sov en stund. Jag vill bara inte vara ensam just då.

On Friday I let myself sleep for longer since it felt like I needed that. We took it easy and then in the evening we went to Ws friend where the guys played cards and I slept for a while. I just didn't want to be alone. 26.1 - 27.1 
På lördagen åkte vi till Orginal Sokos Hotel Vaakuna eftersom vi fått ett presentkort av Ws mamma och hon bokade ett rum åt oss där. Jag såg väldigt mycket fram emot det här veckoslutet och tänkte att nog blir det ändå skönt att göra något lite speciellt trots pappas död. Rummet var helt otroligt fint och sängen verkligen ENORM. Vi gick ut och shoppade lite och på caffe till Espresso House. Senare på kvällen gick vi till O'Learys för att äta middag. Supergod mat och jag rekommenderar verkligen. Resten av kvällen spenderade vi i den enorma sängen och såg på film. Så otroligt skönt helt enkelt.
På söndagen gick vi på morgonmål och vyn var alldeles härlig och maten god. Resten av dagen var lugn.

On Saturday we went to Orginal Sokos Hotel Vaakuna because we got a gift card from Ws mom and she booked a room for us there. I did look forward to it a lot and thought it would be very nice to just chill after everything and dad's death. The room was very pretty and the bed absolutely HUGE. We went out shopping a bit and got coffee at Espresso House. Later that evening we went to O'Learys to eat dinner. Delicious food and I do recommend it. The rest of the evening we spent in bed and watched movies. It was so nice. 
On Sunday we went to eat breakfast and the view was really cool and the food good. Rest of the day was pretty calm. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...