Monday, February 18, 2019

MY WEEK 3: HERBALIFE NUTRITION KICK OFF 201914.01 Måndag / Monday
Måndagen började ganska så lugnt och vi öppnade en helt ny F1 smak som vi aldrig provat förut. Spiced Apple heter den och är glutenfri och vegan. Alla skall bli det under det här året men nu finns de 3 smaker som är det. Jag blanda i mango och hallon i den och det blev riktigt gott. Nångång lite före 15 skulle W till frisören för att få sin utväxt färgad och jag åkte till kontoret på samma gång för att sitta där en stund och skriva före träningen. Det var så bra och jag fick faktiskt riktigt bra skrivet. Första Fitcampen efter jullovet startade och det var super roligt att få träna igen. Jag kan berätta att jag har inte tränat mycket på ungefär en månad så det var på tiden. Jag har verkligen saknat dessa människor i min vardag. På kvällen tittade vi på Gilmore Girls.

Monday started very chill and we opened a new F1 flavor that we had never tried before. Spiced Apple is the flavor and it is glutenfree and vegan. All of the flavors are gonna become both during this year but so far we have 3 that are. I put in mango and raspberries in it and it was really good. Sometime before 3 o'clock W went to the hairdressers to get his hair dyed and I went to the office at the same time to sit and write before the workout. It was so good and I got a lot done. The first Fitcamps after Christmas started and it was so great to workout again. I can tell you that I have not done much of any in a long while so it was time. I have really missed these people in my life. In the evening I and W watched Gilmore Girls. 


15.01 Tisdag / Tuesday
På tisdagen hade jag jobb på ett nytt ställe och det gick riktigt bra. Efteråt åkte jag till stan för att kolla efter lite grejer till min festoutfit för veckoslutets fest. Jag hittade en grej och det är jag nöjd över, men skall nog gå och söka lite ännu. När jag kom hem så åkte W iväg till sin kompis för att spela och jag blev ensam. Jag tog och diskade färdigt och åt middag och tittade på Unga Mammor från Viaplay. Alltså Sveriges version är så mycket bättre än den finska. Överraskad anyone? Kring 23 gick jag i säng för jag var helt slut. W kröp in brevid mig i något skede av natten och det fick mig att vakna och behöva kissa och dricka vatten.

On Tuesday I had work at a new place and it was really good. Afterwards I went to the center to try to look for some things for my party outfit for the weekends party. I found one thing which I am happy about, but I will keep on looking a bit more. When I came home W went to his friend to play and I got to be home alone. I did the dishes and ate dinner and watch Young Moms from Viaplay. I mean the Swedish version is so much better than the finnish one. Anyone surprised? Around 11 o'clock I went to bed because I was dead. W did join at some point in the night which woke me up and made me need to pee and drink water. 


16.01 Onsdag / Wednesday 
Onsdagen började som alla andra dagar med att jag drack te och skrev mina morning pages och tog det lugnt. Älskar det. Sen var jag en sväng och hälsade på pappa före jag tog mig till kontoret för att sitta och skriva en stund före träningen. Det var riktigt skönt och jag tror att jag definitivt måste börja gå oftare dit och jobba istället för att sitta hemma. Jag tycker jag får lite bättre skrivet där alltid. Sen blev det fitcamp och vi var lite fler på plats den här gången vilket var jätte roligt, men ännu ryms det med så ifall ni känner för att komma och träna med oss så skriv åt mig så berättar jag mera! På kvällen när jag kom hem så hade min kalender äntligen kommit och det gjorde mig väldigt glad. Det skall verkligen bli roligt att peta i den. Jag tittade några delar av Unga Mammor igen och lyssnade på Mel Robbins Mindset Reset som är helt underbar. Rekommenderar att kolla in den. Klockan var närmare 12 när jag gick i säng.

Wednesday started as all other days with me drinking tea and writing my morning pages and just took it easy. I love it. Then I went to see my dad before heading to the office to sit and write for a while before the fitcamp. It was really nice and I must start doing that more often instead of sitting at home. I feel like I always get more written there. Then fitcamp started and we were a few more then before and it was really fun! There is still room so if you wanna come and workout with us then send me a message and I will tell you more. In the evening when I came home my planner had come and it made me superhappy. It will be so fun to start using it. Then I watched a few episodes of Unga Mammor (Young Moms) and listened to Mel Robbins Mindset Reset which is so good. I recommend checking it out. It was around 12 when I went to bed. 


17.01 Torsdag / Thursday
På torsdagen vaknade jag klockan 6 eftersom jag skulle på jobb. Då brukar jag stiga upp klockan 6 för att ha tid att ta det lugnt på morgonen och göra lite grejer före jobbet. Jag gick på jobb och det var roligt då det var ett ställe jag varit på tidigare och några barn var ännu kvar på det dagiset. Spännande att se hur mycket de vuxit. Efter jobbet gick jag och W till butiken för att lite fylla på kylskåpet och sen var vi faktiskt via Hesburger och tog mat. Ibland får man göra det. När vi ätit så promenerade vi i stormen till posten efter ett Herbalife paket. Resten av kvällen så tittade vi på Gilmore Girls. På natten hade jag svårt och somna då jag fick ett case av rastlösa ben. Om ni vet vad det är så vet ni hur jobbigt det är när det drar och man vill bara sparka omkring sig. Så det tog en stund fören jag fick sömn.

On Thursday I woke up at 6 since I had work. I usually do that if I have work so that I have time to do a little before work. I went to work and it was fun since it was a place I have been to before so some of the kids were still there. It was fun to see how much they had grown. After work me and W went to the store to fill the fridge and then we actually went to get food from Hesburger too. Sometimes it is okay to do that. When we had eaten we walked in the horrible storm to the post office to get a Herbalife package. The rest of the evening we spent watching Gilmore Girls. That night I had a hard time falling asleep because of restless legs. If you know what that is you know how horrible it is when it kicks and you just wanna cry. So it took me a while to fall asleep. 


18.01 Fredag / Friday
Fredagen började med att jag och mamma var och såg pappa och sedan åkte till stan och köpte nya skor åt mig och kollade lite runt. Sen åkte jag till Itis där jag träffade Sandra som jag inte sett på en evighet. Det var hemskt roligt att ses och shoppa lite och gå på kaffe. Allt sånt man gör.

Friday started with me and mom going to see dad and then we went to the city and bought me some new shoes and just strolled around. Then I went to Itis and met Sandra who I haven't seen in a long time. It was so much fun to shop a bit and then go drink some coffee. Things you do. 

19.1 - 20.1 Lördag och Söndag / Saturday and Sunday 
Lördagen och söndagen var jag i Lahtis på Kick Off 2019. OMG. Vilket veckoslut! Det går inte att förklara med ord och måste verkligen upplevas för att man skall förstå påriktigt men jag kan nu berätta lite. Vi fick höra på helt fantastiska människor. Unni och Geirr kom från Norge för att lära oss nytt och de var verkligen helt underbara! På lördag kväll hade vi fest med temat Black & Silver och där var så god mat och härlig fiilis och vi dansa långt in i kvällen. På söndagen fick vi höra mera av Unni och Geirr men också Julian Alvarez García som också var helt super. Hela veckoslutet var fullt av helt underbar positiv energi och så många aha-upplevelser. Teemu och Antti hoppade på scen som ny G.E.T och det var nog många som grät av lycka för dem i publiken. Åtminstone grät jag. Vi fick även höra vilken smak som är den nästa som byts och det blev Mintchokladen. Den blir nu glutenfri och vegansk! Helt super!

Så fint veckoslut och jag kommer att leva länge på den energin som jag fick därifrån. Den tog såklart även en hel del eftersom när jag kom hem så hade jag feber. Men så kan det gå ibland.

Saturday and Sunday I was in Lahti for Kick Off 2019. OMG. What a weekend! There are no words to explain and you really have to be there to understand but I can tell you a bit. We got to hear Unni and Geirr who came from Norway to teach us. They were really amazing! On saturday evening we had a party with the theme of Black & Silver and there were delicious food and such a great feeling and we got to dance long into the evening. On sunday we got to hear more from Unni and Geirr but also Julian Alvarez García who also was amazing. The whole weekend was full of amazing positive energy and so many new things. Teemu and Antti jumped on the stage as a new G.E.T and there were many crying of happiness in the audience. At least I was crying. We also found out what flavour was next to change and Mint and Chocolate it was. It is now glutenfree and vegan! Amazing!

Such an amazing weekend and I will live a long time on the energy I got. It also did take a lot since when I came home I had a fever. It happens some times. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...