Tuesday, February 12, 2019

MINA PLANER FÖR VECKA 7


Måndag 11.2
Först har jag dagisjobb och efter det far jag till kontoret där det blir Fitcamp så som varje måndag. Dessutom så firar jag och W 1,5 år.

Tisdag 12.2
Jag skall till en psykiatrisk sjuksköterska och prata och sen åker jag till pappas lägenhet där lillebror och mamma och jag skall gå igenom saker.

Onsdag 13.2
Onsdagen är kontorsdag men jag skall också gå till en begravningsbyrå tillsammans med min faster för att ordna allt med pappas begravning.

Torsdag 14.2
Jag har en jobbtur på dagis och sedan skall jag och W hitta på något roligt för att det är Alla Hjärtansdag (och för att fira 1,5års dagen).

Fredag 15.2
Jag skall åka till min storebrors och vara där hela veckoslutet då de åker iväg till Sverige och jag skall vakta deras hundar. Det finns även små planer på att kanske gå och se på en korgbollsmatch men vi får se.

Lördag 16.2
Det blir brunch med alla Brunchbrudar vilket blir så kul eftersom Kati nu bor i Norge en stund så blir det inte lika ofta alla är på plats.

Söndag 17.2
Det blir Success Training Seminar på ett nytt ställe Clarion Helsinki Airport och det skall bli så kul. Jag fick en liten jobbroll som jag skall fixa och det är också lite spännande. Men det skall bli roligt att se och lära mig nytt.

Här har vi den här veckans planer. Jag vet att det är många veckor som jag inte pratat om alls och det kommer inlägg om dem. Som sagt så har jag haft lite annat att tänka på så det har varit lite jobbigt att skriva eller tänka på sådant. Men jag bestämde mig att den här veckan är en bra att få in då det faktiskt händer mycket. Haha.

Vad skall ni göra på Alla Hjärtansdag?

Monday 11.2
I have work and after that, I am going to the office and then we have Fitcamp as every Monday. I and W are also celebrating 1,5 years. 

Tuesday 12.2
I am going to a place to talk about me and my wellbeing after dads death and then I am going to dad's apartment together with little brother and mom to sort out his stuff. 

Wednesday 13.2 
Wednesday is usually office day but I am also going to a funeral home with my aunt to talk about dad's funeral. 

Thursday 14.2 
I have a workday at a kindergarten and then I and W are gonna do something because of Valentine's day and also to celebrate the 1,5 years. 

Friday 15.2
I am going to my big brother's place where I am gonna be all weekend since they are going to Sweden and someone needs to take care of the dogs. There are also small plans on going to a basketball game but we shall see. 

Saturday 16.2
There will be a brunch with all of the Brunchbrudarna which is quite amazing since Kati now lives in Norway for a while so it is not easy to get everyone. 

Sunday 17.2
Success Training Seminar in a new place and with a new name. We will be at Clarion Helsinki Airport and it will be amazing. I also got a little job to do there so it will be fun. It will be fun to see the new place and learn some new stuff. 

Here we have this weeks plans. I know I have many weeks I have not talked about and there will be something about them. As I told you have had other things to think about and it has been hard to do anything else. But I thought this week could be nice to talk about since so much is happening. 

What are your plans for Valentine's Day?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...