Wednesday, January 16, 2019

NAILS OUT OF THIS WORLD


Bilden är kanske inte den bästa men jag tycker att jag lyckades få ganska bra på bild varför jag älskar detta lack. Alltså ser ni hur fint det glittrar och skiftar?! Lacket kommer från NCLA och heter Out Of This World och är ett djupt lila lack med det finaste holo. Den här hoppade med mig från Cesarsshop när jag var efter mina F.U.N Laquer lack. Dessa fanns i en hög av massa rea nagellack och jag blev tvungen att kolla igenom den såklart. Jag är verkligen glad över att jag gjorde det eftersom jag fick med mig den här.

Jag kan även berätta att det här lacket tyckte även några dagisbarn väldigt mycket om. Haha.

Vad tycker ni? Om ni vill se andra bilder på det här lacket eller till och med köpa den så finns den här på Cesarsshop.

The picture might not be the best but I feel like I managed to capture quite well why I love this polish. Do you see how pretty it glitters and shifts?! The polish is from NCLA and is called Out Of This World and is a deep violet polish with the prettiest holo. This jumped with me from Cesarsshop when I was after my F.U.N Laquer polishes. There was a big pile of sale polishes and I was forced to look through them of course. I am very happy I did since I got this one with me.

I can also tell that this polish got some attention from a few kindergarden kids. They loved it. Haha.

What do you think? If you wanna see some more pictures of this polish or even buy it then you can find it here on Cesarsshop.

5 comments:

 1. verkligen hemskt fina! använder aldrig nagellack men blir sugen på det här

  ReplyDelete
  Replies
  1. JA! Jag vet den där känslan :D När man blir lite kär i något nagellack och det blir svårt att inte lacka :D

   Delete
 2. Tää on UPEA! <3 pitääkin kaivaa oma taas kaapista esille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On niin kaunis että kaiva kaiva! :D <3 Haluun sit nähdä jos keksit tehdä jotain koristeluu :D

   Delete
 3. Åh så fina Nagar!!! :D

  http://headoverheals.blogg.se
  insta: @headoverheels91

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...