Monday, January 14, 2019

MY WEEK 2: WHY HERBALIFE NUTRITION WHY NOW AND NEW NAILSPå måndagen så var jag till Studio Stylish och fick mina naglar fixade. De såg ganska så hemska ut så det var verkligen på tiden att göra det. Det som var fint var att inte en enda nagel lossnat så det var super. Senare den dagen så kom Ws bröder över för att hänga. Roligt att se dem. Sen när de gått så kom ännu en av Ws kompisar över. De spelade till sent på natten och jag gick och sova före de slutade.

On Monday I went to Studio Stylish to get my nails done. They were really looking bad so it was really time to get them sorted. The nice thing was that none had fallen off. Later that day Ws brothers came over and it was nice to see them. When they left a friend of Ws came over to play. They did that late into the night and I went to sleep before they stopped. Tisdagen var dagen då vi åkte till Månsas för att gå efter ett Herbalife paket som i misstag hamnat där. Vi gick även på samma gång till butiken så det var helt okej. På kvällen åkte W till sin kompis och jag blev ensam hemma och tittade på Minimalism dokumentär från Netflix. Den var helt intressant. Jag tror inte att jag någonsin kommer att bli minimalist men det var ändå intressant att se. Jag skulle göra på blogginlägg och städa men så fastna jag i att laga min kalender för det här året. Jag kan verkligen inte vänta på att jag får den!

Tuesday was the day when we went to Maunula to get a Herbalife package that had somehow went there. We went to the store at the same time so that was nice. In the evening W went to his friend and I stayed home alone and watched a Minimalism documentary from Netflix. It was quite interesting. I will probably never become a minimalist but it was still interesting. I was supposed to do blogposts and clean but I got stuck doing my new planner for this year. I can't wait to get it!


På onsdagen vaknade jag före väckarklockan och steg upp före den ringde. Jag och W pratade om detta en dag att det skulle vara spännande att testa vad är det optimala för en att sova så att man utan väckarklocka. Det är väl kring 7-8 timmar för de flesta. På kvällen åkte vi till Ws föräldrar där vi skulle hänga lite och äta och bada bastu. Så otroligt skönt att få bada bastu. Det är inget jag egentligen är van vid att göra hemskt ofta då vi inte någonsin haft en bastu, men det är nog skönt.

On Wednesday I woke up before the alarm and got up before it. I and W had been talking about this one day that it would be interesting to try what is the best time to sleep so that you wake up on your own. Usually, for most people it is around 7-8 hours. In the evening we went to Ws parents to hang and eat and go into the sauna. It was so nice to jump in the sauna. It is not something I am very used to doing since I have never had one in my apartments growing up but it was really nice. 


Torsdagen började med att jag sovit för lite. Jag hade svårt att somna på natten och det brukar vara så då när jag vet att jag måste stiga upp tidigt. Alltså speciellt då när jag skall på jobb. Så jag var lite trött. Och jag var väl lite stressad då jag inte varit på jobb på en stund. Men det gick bra och stället var riktigt trevligt. På kvällen tittade vi på Miss Peregrine filmen som var helt bra.

Thursday started with me having slept bad. I had a really hard time getting to sleep and that usually happens when I know that I have to get up early. Like when I have to go to work. So I was a bit tired. And I guess I was a bit stressed over going to work since I hadn't been in a while. But it went fine and the place was really nice. In the evening we watched the Miss Peregrine movie and it was nice.


På fredagen hade jag jobb igen och det var riktigt roligt igen. Efter jobbet for jag och W till Santa Fe för att äta så vi firade vår månadsdag. Det är något som jag kom på att vi skulle fortsätta med trots att vi redan kommit över ett år. För ibland blir livet hektiskt och man hinner inte hänga så mycket trots att vi bor ihop så är det roligt att åtminstone ha en dag per månad då vi gör något tillsammans. Santa Fe valdes för att W ville ha deras nachon. Det var riktigt gott och mysigt.

On Friday I had work again and it was fun. After that, I and W went to Santa Fe to eat and celebrate our X amount of months in a relationship. I came up with continuing to celebrate the months even if it has been over a year. Because sometimes life gets hectic and you don't get to hang out as much even though we live together so it is nice to have at least one day when you know that you do something together. Santa Fe was chosen by W since he wanted their nachos. It was delicious though.


Lördagen var Why Herbalife Nutrition Why Now eventet och både jag och W for dit. Det var super roligt att komma till Freda igen då jag inte varit där sen före julen och det var så roligt att se allihopa igen. Så mycket positiv energi så nu orkar jag framåt igen lite bättre känns det som. Vi fick höra om näringsinfo och lite business men det bästa var såklart godsakerna som hade lagats. Där fanns verkligen mycket olika godsaker som går att laga av dessa produkter. Helt underbart! Hälsosamma våfflor! Finns det något bättre! På kvällen när jag promenerade hem från Freda så var det nära att jag skulle ha gått till Hesburger för att köpa mat då jag var väldigt hungrig men jag var stark och lyckades gå hem utan och värmde sedan makaronilåda hemma. Jag var hemma ensam så W gått till en kompis så jag kunde göra vad som helst. Jag hade en vild lördagkväll och ordnade mina strumpor. Hela 11 par tog jag och kastade bort. Så skönt!

Saturday was the big Why Herbalife Nutrition Why Now event on Freda and of course me and W went there. It was really nice to go to Freda again since I haven't been there since before christmas. It was so nice to see everybody again and get that positive energy. Now I got the energy to keep going a bit easier. We got to hear some nutrition facts and about the business and of course taste some amazing treats made out of the products. There were really so many delicious treats. Healthy waffles! I mean is there anything better! In the evening when I was walking home from Freda I was very tempted to go to Hesburger on the way home since I was hungry but I was strong and made it home and there were some macaroni casserole for me. I was home alone again since W went to a friend so I could do anything. I had a wild saturday evening and went through my socks. 11 pairs I got away from the drawer which feels amazing. 

På söndagen så steg jag upp vid 7:30 eftersom jag igen hade lite svårt att somna. Jag gick i duschen direkt vilket är ovanligt men överraskande skönt. Sen lade jag på tvättmaskinen och lagade te och min shake. Jag skrev på blogginlägg och ordnade mina underbyxor och tog bort 6 stycken som var i såpass dåligt skick. Sen var jag och en del släkt och hälsade på pappa. Därifrån promenerade vi till gravarna för att lägga ljus. Det var riktigt trevligt och härligt att promenera. Jag fick över 13000 steg och lyckades även dricka över 2,5l vatten vilket varit svårt på senaste tiden. När jag kom hem så lagade vi lasagne åt oss till middag och tittade på netflix. Borde ha packat bort julgranen men den fick nu bli och vänta. Jag är så glad att jag fick så mycket vatten i mig trots att jag fick nog springa på wc ganska så mycket.

On Sunday I got up at 7:30 since I had a bit of a hard time falling asleep again. I went in the shower right as I got up which is something I don't usually do but it was quite nice. Then I put on the washing machine and made tea and my shake. I wrote on a blog post and went through my underwear and got 6 pairs thrown out. Then I and some relatives went and saw dad. From there we walked to the cemetery to put some candles. It was really nice and so nice to walk the whole way. I got over 13000 steps and managed to drink over 2,5l water which has been a struggle lately. When I came home we made lasagne for dinner and watched some Netflix. I should have taken down the Christmas tree put it has to wait. I am so glad that I managed to get so much water in me even though it meant running to the toilet a lot.

Vad gjorde ni på årets andra vecka?

What did you do on the second week of the year?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...