Sunday, January 13, 2019

LOOKBACK 2018: MAY - AUGUST

Här hittar ni första delen som innehåller Januari till April. 

Here you can find the first part that has January to April. 

MAJ / MAY


Stockmann Stockmann hade sin sista föreställning med fest efteråt. Jag fick jobba i spotten på Humorlandskampen. Sjukt roligt och det blev mat på Masu efteråt. Inte alls illa. Vi ordnade en Megafitclub för Liikuntapäivät och hamnade i nyheterna. Jag och W firade 9 månader ihop genom att åka till stugan tillsammans med hans familj. Det var helt underbart. Vi hade också Herbalifestyleday på Freda där man fick smaka på shakes och träna med oss. Även W var med och det var helt superroligt.
Ibland var mina kunder av lite större version och jag måste ta hjälp av en stol för att kunna göra mitt jobb. Men åtminstone hade vi roligt åt det. Var även på seminarium i Vanda tillsammans med Camilla och där gick jag upp på scen som Supervisor. Galet men härligt. Camilla färgade mitt hår mörkare. Jag åt morgonmål hos Milla en dag och det var mysigt. Man borde fixa såna oftare. Jag jobbade i spotten på FORK on tour. Många blogginlägg blev det inte men några. Jag gjorde reklam för Fit4Summer som skulle börja. Jag la upp en del bilder som jag tog på stugan där solnedgången bara var så otroligt fin. Alltså se nu på den! Och sista inlägget var om produkterna jag använde i duschen.

Stockmann Stockmann had its last show and there was a party afterward. I got to work at the spot in Humorlandskampen. It was superfun and afterwards we got some food at Masu. Not bad at all. We had a Megafitclub on Liikuntapäivät and got in the news and all. I and W celebrated 9 months by going to the cottage together with his family. It was amazing. We had a Herbalifestyle day at Freda where everyone got to try some shakes and work out with us. Even W joined so it was really fun. 
Sometimes I had customers that were a bit taller then I and I had to take some help. At least we had a lot of fun. I also went to a seminar in Vantaa together with Camilla and there I went on stage as a supervisor. Crazy but amazing. Camilla colored my hair darker. I ate breakfast at Millas one morning and it was a lot of fun. Things like that should be done more. I worked at the spotlight at FORK on tour. There wasn't many blogposts but a few. I told about the Fit4Summer that was starting. I put up a few pictures that I took at the cottage of the sunset which was amazing. I mean look at it! And the last post was about the products I used in the shower.JUNI / JUNE
Jag skrev på instagram hur jag börjar tycka om min egna spegelbild. Det startade en träningsgrupp i Myllypuro och det var roligt. Vi överraskade Camilla med en möhippa där vi alla skulle Disneybounda för det är något som Camilla älskar. Jag var Nalle Puh och det var en helt underbar dag. Vi fick tillexempel skjuta pilbåge och det var verkligen roligt. Vi hade många olika fitcamps runt om stan. Jag var ute och promenerade på mornarna. Vi åkte till stugan för att fira midsommar och där blev jag igen kär i att köra jougurt och Herbalife med bär. Supergott. Mamma skaffade katter i slutet av månaden och dom är så otroligt söta.

I wrote on Instagram that I started to like what I saw in the mirror. There started a fitcamp in Myllypuro and it was fun. We surprised Camilla with a bachelorette party where we all had to Disneybound since that is something Camilla loves. I was Winnie The Pooh and it was a fun day. We got to shoot some arrows and it was fun. We had many different fitcamps all over the city. I went on a few walks in the mornings. We went to the cottage to celebrate midsummer and there I fell in love with making my breakfast with yogurt, Herbalife and berries. So delicious. Mom got cats at the end of the month and they are so cute.

JULI / JULY
Den första Juli fyllde jag 30 år. På den dagen så firade jag genom att gå till Taco Bell och leffa tillsammans med W och efter det träffade vi ännu Camilla och gick till Hard Rock Café. Jag och hon disneyboundade och det var super roligt. Jag var Briar Rose. Jag skulle även fira lite större då det var stora 3 och 0 men livet bestämde sig för att det inte skulle bli en grej. Men jag får ta det när jag fyller 31 istället. Jag tog hand om katterna en del. I mitten av Juli var det dags för sommarens bästa evenemang. Alltså GenH Weekend dit alla som är under 35 i Herbalife får komma och sen gör vi en massa roligt. Och det var helt super! Förra året var det ju min första inblick i Herbalife så det var roligt. Nu var det så roligt att Camilla var med för första gången och att hon trivdes bra. Det var så roligt att se nya och gamla vänner. Promenerade fortfarande en del på kvällen eller morgonen. Fitcamps var det bästa. Morgonmål i sängen också. Jag fick en ny telefon till födelsedagspresent.

The first of July I turned 30. On the day I celebrated by going to Taco Bell and a movie with W and after that, we met Camilla and went to Hard Rock Café. Me and her Disneybounded and it was fun. I went as Briar Rose. I was supposed to celebrate bigger because it was the big 3 and 0 but life decided that it would not happen this year. I will have to do that next year. I did take care of the cats. In the middle of July, it was time for the summers best event. The GenH Weekend which is for all Herbalife members that are under 35 and we spend time together. And it was a lot of fun! Last year that was my first look at Herbalife and it was a blast. Now it was fun that Camilla was with us for the first time and she really liked it. It was so much fun to see old friends and new people. I did walk in the mornings or evenings. Fitcamps were the best thing. Breakfast in bed too. I also got a new phone as a birthday present. AUGUSTI / AUGUST 

Jag åt morgonmål ganska ofta på väg till jobbet. Vi hade Herbalifestyleday på Freda och jag gick upp och berättade min story. Det är alltid lite skrämmande då det är ännu lite svårt för mig att prata framför folk. Men det blir lättare varje gång. Jag satt ut en före och efter bild på instagram. Det är alltid spännande att se hur mycket som har hänt. Jag och W firade vår 1 årsdag genom att åka på en kryssning till Stockholm och det var härligt. Tänk att jag haft en pojkvän i ett år! Camilla gifte sig och det var ett helt superfint bröllop och jag är glad att jag fick vara med. Dagen efter brölloppet var det Herbalife seminar så det var ett super intensivt veckoslut och W var dessutom på stugan och jag ville se honom ännu då han kom hem på kvällen då han skulle iväg till Japan för 3 och en halv vecka. Han flög iväg och det var spännande då vi inte varit ifrån varandra så länge någonsin. Under tiden han var där bestämde vi oss att flytta ihop. Jag var såklart och tränade med de bästa som alltid. Jag bodde i Ws lägenhet också hela tiden han var borta.

I ate breakfast pretty often on my way to work. We had a Herbalifestyleday at Freda and I went up to tell a bit of my story. It is always a little scary since it was and is a bit hard for me to talk in front of people. But it gets easier all the time. I put out a before and after picture on Instagram and it is always so cool to see how much has happened. I and W celebrated our 1 year day with going on a cruise to Stockholm and it was lovely. It is crazy that I have had a boyfriend for a year. Camilla got married and it was a lovely wedding and I am so happy I got to be a part of it. The day after the wedding there was a Herbalife seminar so it was a very intense weekend. And W was also at the cottage and I wanted to see him in the evening when he came home since he would go to Japan for 3 and a half weeks. He went and it was interesting since we had never been apart that long. During the time he was there we decided to move in together. I, of course, did work out in the best company. I did live in Ws apartment the whole time he was away.

2 comments:

  1. Siis mähän oon täällä vaikka kuinka minta kertaa?! Apua! Ootko varma ettet kirjottanu mun Lookbackiä 😂 hupsu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sä olit vaan niin suuri osa tätä osaa mun vuodesta <3

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...