Sunday, December 9, 2018

MY WEEK 49: FITCAMP AND OUR CHRISTMAS TREEPå måndagen hade jag ledig dag och som jag berättade i det här inlägget så var jag och fixade mina naglar. Super härligt att få börja dagen tidigt. Efter det träffade jag en kund/vän som skulle få några produkter och vi hade planerat in liten promenad. Det var helt super roligt och eftersom hon nu bor väldigt nära mig så kommer vi att kunna göra det här oftare. Tölöviken here we come! Sen var jag en sväng till butiken och sen gick hem för ett par timmar då jag hann äta och lacka naglarna. Och om jag inte kommer ihåg fel så tittade vi ett par delar också. Sen for jag iväg till kontoret, men före jag gick dit så gjorde jag en sväng via Fitness24seven och fixade nytt kort åt mig själv eftersom jag flytten packade ner den någonstans och det var bara lättare att betala den lilla summan som ett nytt kostar. När jag kom till kontoret så blev jag tillfrågad att hålla onsdagens träning. I något underligt tillstånd sa jag ja till detta.
Jag tränade inte själv då det kändes konstigt i mitt huvud och jag trodde jag skulle svimma helatiden så jag bestämde att det är bättre att jag ta det lugnt. Jag gjorde ändå Flower som var det sista. Den älskar jag verkligen. Känns bra i benen och rumpan. Sen var det bara via butiken och sen hem. Jag lagade en lista åt mig men den lyckades jag definitivt inte hålla alls, så vi pratar inte om den.

On Monday I had a free day and as I told you in this post I went and got my nails done. It was a great way to start the day early. After that, I met a customer/friend who wanted a few products and we had planned a little walk. It was so nice and since she now lives quite close we can totally do it again. Tölönlahti here we come! Then I went to the store and then home where I painted my nails and ate. And if I don't remember wrong we did look at a few episodes. Then I went to the office but on the way, I went to Fitness24Seven and got myself a new card since I somehow misplaced my card in the move and it was just easier to just pay the small sum and get a new one. When I came to the office I got asked to hold the Wednesday's workout. In a weird state, I said yes to this. 
I didn't work out myself since I was feeling a bit weird in my head and I thought I would pass out any second so I thought it was better to take it easy. I did do Flower in the end. It is my favorite. It feels so good in the butt and legs. Then it was to the store and home. I did do a list but I didn't manage to do any of it so let's not talk about it. Tisdagen började med jobb på ett nytt ställe som var smått svårt att hitta men jag lyckades tillslut. Sen hade jag och Mande bestämt oss för att gå och träna tillsammans. Sjukt roligt då jag verkligen går alldeles för sällan till gym och vill verkligen börja gå lite oftare eftersom jag vill börja använda mig av tyngder och få mera muskelmassa. Jag var en snabb sväng hemma och sen tog mig till gymmet.  Jag åt min middagsshake på vägen hem från jobbet. Det var så roligt att kunna klä sig i träningskläder som faktiskt kommer att synnas då jag för det mesta måste lägga en massa lager på mig för att vi tränar ute på Freda. Det var roligt att testa lite nytt och nya rörelser då jag verkligen inte kan något om gym grejer. Det var även bra att jag hade Mande där så kunde han också alltid fixa höjden på allt och hjälpa lite på det sättet. Jag hade verkligen super roligt och skall tydligen pånytt på torsdagen, eller lite så pratade vi.

Tuesday started with work at a new place which was a bit hard to find but I managed with a bit of help. Then afterward I and Mande had plans to go work out together. So fun since I really do not go that often to the gym and I wanna go more since I wanna start using weights and get more muscle mass. I went home for a second and then took myself to the gym. I eat my dinner shake on the way home. It was so fun to put on workout clothes that would actually be seen since I, for the most part, work out outside and that requires layers. It was fun to try out new things and new moves since I really am not familiar with gym things. It was good that I had Mande with me since he could help me change heights and such on the machines. I had a lot of fun and going again on Thursday. 
På onsdagen så började dagen med att jag gick till kontoret och satt där från 10 framåt. Första halvtimmen var jag ensam men sedan började det komma in mammor och vagnar och barn. På onsdagar går det alltså en Vahva Äiti grupp, eller egentligen 2 efter varandra. Så där springer alltid en hel del barn. Men det är så mysigt. Jag fick en del gjort medan jag satt där så det är alltid bra. På kvällen så var det dags för träningen och jag var såååå nervös. Jag skulle dra den här gången och det var min första gång. Vi blev inte många sistoslutligen så det var lite lättare på det sättet och det gick riktigt bra. Jag är så otroligt glad att jag sa JA när jag blev frågad. Det är ju det här jag vill göra så det är viktigt att öva och bli bättre. Och jag fick godkännt av flickorna så tummen upp åt mig. Jag vann verkligen mig själv.

On Wednesday the day started with me going to the office and sat there from 10 o'clock. The first half an hour I was alone but after that, a lot of moms and babies started coming in. On Wednesdays, we have a Vahva Äiti (Strong Mom) group, or actually two back to back. So there are always a lot of children. But it is nice. I got a lot done during the day while I was sitting there so that is always good. In the evening it was time for the fitcamp and I was soo nervous. I was supposed to lead it for the first time. We were quite few so it was kinda easier like that and it did go well. I am so happy that I said YES when I was asked. This is something I really wanna do and I wanna get better and braver. And the girls seemed to like it. I really did win over my fears. 


Torsdagen var Finlands Självständighetsdag. Alltså en ledig dag för många. Jag vaknade trots det tidigt och tog det lugnt. Jag och Mande hade pratat om att gå till gymmet igen och när han äntligen vaknade så blev det av. Alltså det är sjukt roligt att gå på gym och använda mig av just tyngder för det är något jag inte gjort mycket, men jag kan också säga att det känns definitivt i min kropp. Vi hade en bra session och sedan tog jag mig hem igen för att äta. Vi lagade kyckling i ugnen och det var så gott. Vi råkade se lite av demonstrationen från vårt fönster då de promenerade här förbi. Sen tog jag mina grejer och åkte till Maria för att hänga med henne och resten av Unicorn Riot och se på slottsbalen. Det gjorde vi förra året också så det har blivit lite av en tradition. Hem kom jag kring 22-23 och ganska direkt gick jag i säng.

Thursday was Independence day so a free day for many. I woke up early of course and just took it slow. Me and Mande had been talking about going to the gym again and once he woke up we went. It is a lot of fun to go to the gym and use weights, but I can tell you that I can feel it in my body. We had a good session and then I went home again to eat. We made chicken in the oven and it was delicious. We saw a bit of the demonstration that walked past us. Then I took my stuff and went to Maria's place to hang out with her and the rest of the Unicorn Riot and watch the ball. We did it last year too and it has become a bit of a tradition. I got a home around 22-23 and went to bed quite soon after that. På fredagen hade jag jobb på Madeby Helsinki där jag inte har haft en tur på superlänge så det var riktigt roligt. Där är mycket nya produkter och även en Rosebud popup så en del böcker också. Jag ville ta med en hel del kan jag berätta åt er, men jag höll mig och köpte bara städtrasor från Kierti hem. Så att vi får de andra vi har i tvätten. Jag rekommenderar att gå och ta en titt om ni söker julklappar och vill stöda finländska hantverkare. Mycket annat hann jag ju då inte den dagen då jag var där i 9 timmar. Vi åt middag klockan 21 på kvällen, vilket definitivt inte är idealiskt men ibland går det så.

On Friday I had work at Madeby Helsinki where I haven't been in quite a while so it was fun. There are a lot of new products and also a Rosebud popup so books too. I wanted to take with me a lot of things, but I kept myself from it and only bought cleaning rags from Kierti. So that we can throw the others we have in the washing machine. I do recommend going and taking a look if you are searching for Christmas presents and want to buy Finnish handmade. I didn't have time to do much else since I was at the shop for 9 hours. We ate dinner at 9 o'clock in the evening which is not ideal but sometimes it does happen. 


Lördagen startade ganska så lugnt. Jag vaknade såklart tidigt men det var ändå en lugn start på dagen då vi inte hade bråttom någonstans. Det enda jag tänkte att vi skulle göra var att gå till stan och kolla lite julklappar och det lyckades vi också göra. Faswt det regnade. På kvällen så blev jag ensam här hemma för att W åkte till en kompis för att spela så jag bestämde mig för att lägga upp julgranen. Äntligen. Jag hade redan funderat på detta en stund. Det blev också filmat så det kommer upp i en vlog i framtiden. Jag satt uppe ganska sent också och skrev på inlägget ni läser och även lackade naglarna. Nu är de verkligen snygga. Jag gör ett eget inlägg om dem ännu så vänta på det. Jag gick i säng ganska så sent.

Saturday started pretty chill. I did wake up pretty early but it was still a chill morning since we didn't have any hurry anywhere. I had only thought that we would go and check some stores for Christmas presents and that is what we did. Even though it was raining. In the evening I was left alone in the apartment since W went to a friend so I decided to put up the Christmas tree. Finally. It had been in my thoughts for a while. It also did get filmed so it will be in a vlog in the future. I sat up quite late writing this post that you are reading and also painting my nails. They are so pretty now. There will be a separate post on them soon so look out for that. I went to bed way too late. 


På söndagen var det dags för det här årets sista RTD alltså Regional Training Day och den hölls i Vanda. Jag lagade mig fin. Orkade på något konstigt sätt sminka på morgonen trots en kort natt. Alltså vilken dag! Jag lärde mig så mycket och fick verkligen sjukt mycket energi att fortsätta hjälpa andra att må bättre. Världens bästa jobb säger jag! Och världens bästa community av folk! Teemu den skurken gick och nämnde mig när han pratade om Fitcamp. Men jag fick så mycket kärlek och applåder så det var nog härligt, men det är lite spännande fortfarande att få så mycket uppmärksamhet. Jag ville gömma mig bakom stolarna. Lite.
Efter detta tog jag mig till mamma där vi skrev julkort och åt varma smörgåsar. Och klappade katterna såklart! Jag var hemma kring 20 tiden och efter det satt jag vid datorn och skrev på detta inlägg. Och advent giveaway inlägget är också uppe nu!

On Sunday it was time for this years last RTD which means Regional Training Day and it was in Vantaa. I somehow had the energy to put on some makeup in the morning even though I had a short night. What a day! I learned so much and it gave me so much energy to continue helping others get healthier. The best job in the world! And the best community! Teemu was a little sneak and mentioned me during his little thing where he was talking about Fitcamp. But I got so much love and applause so it was lovely, but it is still so scary to get so much attention. I wanted to hide behond the chairs a bit. 
Afterward, I went to my moms and we wrote some Christmas cards and ate warm sandwiches. And snuggle with the cats of course. I was home around 8 o'clock and after that, I was just writing this post and the advent giveaway of course too


Alltså vilken vecka! Det har verkligen hänt sjukt mycket! Som ni kanske märkte så listade jag inte upp vad jag planerat att göra varje dag, så som jag gjorde i förra veckans inlägg, och orsaken till det är att jag verkligen inte lyckades hålla det över huvudtaget. Jag lyckades inte på måndagen och när jag failade även på tisdagen så skrev jag inga längre. Det bevisar att det är super lätt att falla ifrån men jah skall nog ta upp det igen. För det var så bra. Men trots det så har det varit en helt superbra vecka.

Hur har er vecka sett ut? 

What a week! So much has happened this week! As you might have noticed I didn't tell you all the small things I got done daily as I did in last weeks post, well the reason for this is that I didn't manage to do any. I failed on Monday and when I failed on Tuesday too I just stopped writing any. That tells you that it is really easy to fall back but I will take it back. Because it was really good. But even with that it has been a really good week. 

How has your week been?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...