Tuesday, December 11, 2018

MY RED FESTIVE NAILS

Nu kommer nagellack-inlägget som jag lite nämnde i veckoinlägget och jag märkte igen att jag nog behöver öva på att ta bilder på mina naglar. Det är inte lätt kan jag säga er, men jag gör mitt bästa. När jag gjorde dessa så kom jag på varför jag har så många nagellack i min samling. Det finns ju så otroligt fina lack! Det här röda hoppade till favoritlistan efter den här lackningen kan jag berätta åt er!

Here comes the nail polish-post I mentioned in the my week-post and I again did realize that I really need to practice taking pictures of my nails. It is not easy I can tell you that but I am doing my best. When I did these I also remembered why I have so many nail polishes in my collection. There are so many pretty polishes! This red one did jump up with my favorites after this. 


När jag försökte komma på vad jag skulle lacka på mina naglar så var min första tanke något lite juligt och då fick det bli rött. Det här lacket kommer från Golden Rose och är ett matte velvet lack så det är lite matt. Det kanske syns lite på bilden. Det var superfint bara såhär också, men jag ville nu den här gången ha lite mera. 

When I tried to come up with what to paint on my nails my first thought was to do something Christmas related so red it was. This red polish is from Golden Rose and it's a Matte Velvet polish so it is a bit matte in the picture. I don't know if you can see it in the picture. It is really pretty like that, but this time I wanted something a bit more.


Så det fick bli glitter! Dessa har verkligen fått mycket kommentarer av folk och jag förstår varför. Jag tycker dessa blev helt superfina och ser väldigt festliga ut. Lacket jag använde som glitter är från Essence och heter Jewelry Top Coat 33 Where Is My Crown. Jag tycker den ser lite guldigare ut i flaskan än just nu på mina naglar men det kan hända att mina ögon spelar spratt. Jag använde en sminksvamp för att lägga på glittret. Funkar superbra och det är definitivt en rekommendation ifall ni inte ännu provat.

Vad tycker ni om dessa? Och vill ni se flera nagellacks-inlägg i framtiden?

So glitter it is! These have really gotten a lot of comments from people and I do understand why. I really like how these turned out and they do look festive. The polish I used for the glitter is from Essence and is called Jewelry Top Coat 33 Where Is My Crown. I feel like it seems a bit more golden in the bottle than on my nails but that might be just my eyes seeing something weird. I used a makeup sponge to put on the glitter. It works so well and I do recommend trying it out if you haven't. 

What do you think of these nails? And do you wanna see more nailpolish posts in the future?

2 comments:

  1. Mitääää!! Ite lakkasit!! No millon oot viimeks :D VAUTSIVAU! on upeet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä! Siitä on todellakin aikaa!!! Kiitos :D Mäki tykkään. Eilen kyl lähti noi ja pitäs lakkaa uudestaan. :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...