Monday, December 3, 2018

MY PLANS FOR WEEK 49Ni verkade tycka såpass bra om förra veckan plan-inlägg och jag tyckte det var super roligt att dela med mig så vi gör samma igen den här veckan. Inlägget om hur veckan sen påriktigt såg ut kom ut igår och det är ett långt inlägg så före ni far över dit ta en kopp te. Den här veckan är faktiskt mycket tommare för tillfället än vad förra veckan var vid den här tiden. Men jag är säker på att det ännu kommer grejer.

Måndag 3.12: Idag, riktigt snart faktiskt, så skall jag iväg till Arabia till Stylish Studio och fixa naglarna åt mig själv. Jag lyckades bonga en tid på Timma tills idag klockan 9 och för 40e så det är inte alls illa. Jag har inte någonsin tidigare provat Timma så det är lite roligt. Jag har hört bra om den nog. Har någon av er provat? Sen efter det så skall jag träffa Heidi och ge några produkter åt henne och sedan skall vi ta en liten promenad. På kvällen blir det sen träning igen som vanlig på måndagar.
Tisdag 4.12: Jag har jobb 16:30 men efter det så har jag pratat med en kompis om att gå till gymmet och träna lite så det skall verkligen bli roligt. Det är längesen jag varit till gymmet på ett pass.
Onsdag 5.12: För onsdagen har jag inget annat planerat än träningen på kvällen. Får se om det blir en officedag eller hur jag gör.
Torsdag 6.12: Det är självständighetsdag då och jag har absolut inga planer. Det är nästan skönt att min kalender ännu är nästan tom.
Fredag 7.12: Igen totallt tomt. Troligen så hittar jag eller vi på något.
Lördag och söndag 8.12 - 9.12: Lördagen är ännu tom men på söndagen skall jag på Alueellinen Koulutuspäivä till Vanda för att lära mig nytt och lyssna på härliga människor prata om sina Herbalife moments. Det skall bli så roligt att se allihopa igen!

Som jag sa så inte lika mycket planer färdig nu i början av veckan, men det betyder också att jag hinner planera blogginlägg och vara aktiv kommenterare och det är alltid roligt.

Vad har ni planerat för den här veckan?

You seemed to like last weeks plans-post and I found it really fun to share it with you guys so let's do the same this week. The post about how my last week actually went is up right now and if you wanna read it then do take a cup of tea or something because it is really long. This week is a lot less planned than last week at this point. But I am sure something will come up. 

Monday 3.12: Today, actually really soon I am gonna go to Arabia to Stylish Studio and get my nails done. I found a good time on Timma for today at 9 o'clock for 40€ so not bad at all. I have never used Timma before so it is fun to get to try it. I have heard a lot of good about it. Have any of you tried? After that, I am gonna meet Heidi and give her some products and then we are gonna walk a bit. In the evening it is time to workout again. 
Tuesday: 4.12: I have work until 4:30 and after that, I and a friend are gonna go to the gym and work out a bit which is gonna be fun. It has been a while since I have been to the gym. 
Wednesday 5.12: I have nothing else except the workout planned so far but maybe it will be an office day. We shall see. 
Thursday 6.12: It is independence day and I have no plans at all. It is almost nice to have such an empty calendar. 
Friday 7.12: Totally empty. Maybe I or we will think of something. 
Saturday and Sunday 8.12 - 9.12: Saturday is still free but on Sunday I am going to a seminar in Vantaa to learn more and hear people talk about their journey with Herbalife. It will be a lot of fun to see everyone!

As I said not much is planned this week so early in the week, but that means that I have time to plan posts and be an active commentator which is always fun. 

What do you have planned for this week?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...