Sunday, December 30, 2018

LOOKBACK 2018: JANUARY - APRIL

Det här året är säkert det då jag skrivit sämst blogginlägg någonsin så svårt att gå tillbaka till dem, men jag får använda facebook och instagram istället. Länkar till de inlägg som finns i bloggen.

This is probably the year when I have written the least posts ever so it is hard to look back at them so I will use facebook and Instagram. I am gonna link to the posts that are in the blog.

JANUARI / JANUARY


Känns verkligen helt sjukt att tänka tillbaka till Januari. Det känns som om det var just, men det är ju nog en tid sen. Men januari var definitivt en bra månad. Jag hade hemskt stora planer inför året när det började. Jag drömde om att få åka till Paris på Extravaganza. Jag skrev ett dubbel Bette Box inlägg då jag var lite efter i svängarna. Definitivt lite efter i svängarna då jul-inlägget också kom först i Januari. Jag och W var en sväng runt stan och kollade på alla fina LUX Helsinki installationer och det var roligt. Jag kände mig också lite sjuk en dag så jag lånade Ws huvtröja. Skönaste någonsin. Jag läste 5 Second Rule av Mel Robbins och OMG den rekommenderar jag verkligen. Nyåret var helt undebart. Precis som min outfit. Jag gjorde ett inlägg även om min livstilsförändring och la ut bilder jag aldrig någonsin tänkte att skulle se ljusa världen. Jag jobbade på Svenska Teatern då. Jag var på många morgonpromenader ute i snön Tränade mycket på Freda i supergäng. Jag var på scen på STS i Vanda och pratade lite om min story. Hade en helt super jobbdag på Freda då Una kom och hälsade på och inspirerade oss. Skrattade så otroligt mycket dom timmarna. Jag fick många vuxenpoäng och skaffade visitkort. Dom blev nog så fina. Det var Januari i ett nötskal.

It feels very crazy to think back at January. It feels like it was a second ago, but that is not true. But January was a good month. I had huge plans for the year when it started. I dreamed of going to Paris for the Extravaganza. I wrote a double Bette Box post because I was a bit after with them. Also very behind when the Christmas post also came in January.  We went around the city with W looking at all the LUX Helsinki installations and it was a lot of fun. I felt sick one day and borrowed Ws hoodie. So comfy. I read The 5 Second Rule from Mel Robbins and OMG I do recommend it. The New Year was nice. As was my outfit. I made a post about my lifestyle change and put out pictures I never thought would see the light. I worked at Svenska Teatern. I went on morning walks out in the snow. I worked out with the gang at Freda a lot. I went on the stage at the STS in Vantaa and talked a bit about my story. I had a great workday at Freda when Una came over to inspire us. I laughed so much during those days. I also got many adult points by ordering some business cards. They look so good. And that was January. 

FEBRUARI / FEBRUARY


Jag gjorde hela två inlägg i bloggen i Februari. Ett inlägg var om det jag köpte i Tallinn en gång och det andra var Januari Bette Boxen. Jag jobbade ännu också på Svenska Teatern och där var det Stockmann Stockmann för hela slanten. Min första Kick Off var på Scandic Grand Marina och det var så otroligt fantastiskt! Den utländska gästen kom till Freda och provade på att träna ute i snön. Han tyckte vi var helt galna men jag tror ändå att han gilla det. Jag och W hade 6 månaders dag och firade genom att gå på The Greatest Showman. Deb filmen alltså. Så bra. Soundtracken lyssnar jag ännu också på nästan dagligen. Jag tränade såklart troligen varje vecka i bra sällskap. Min första Alla Hjärtansdag med pojkvän kom förbi och vi tog det lugnt och jag var på dessutom. Men choklad fick jag. Stockmann Stockmann hade premiär. Jag fick min Nutribullet av Herbalife och ÅH den är sååå bra. Ibland åt jag plättar till morgonmål. Hälsosamma plättar.

I did two posts in the blog in February. One post was about what I bought in Tallinn and the other one was the January Bette Box. I still worked at Svenska Teatern and there it was Stockmann Stockmann. My first ever Kick Off was at the Scandic Grand Marina and it was amazing! The guest came to Freda too and came with us outside to workout in the snow. He might have thought that we were insane but I think he enjoyed it. I and W celebrated 6 months with seeing The Greatest Showman. That movie tho. So good. The soundtrack is amazing and I listen to it quite a lot still. I also did work out a lot in the best company. My first Valentine's Day with a BF came but we did nothing special and I was working too. But I did get some chocolate. Stockmann Stockmann had its premiere. I got my Nutribullet from Herbalife and omg it is good. Sometimes I ate pancakes for breakfast. Healthy Pancakes.

MARS / MARCH
I mars fick mitt fina team två nya medlemmar och vad är nu bättre än det. 30 dagar challenge började också och det betydde en del morgonträningar klockan 6 på morgonen. Det var lite galet men roligt på sammagång. Jag fick mera presenter av Herbalife. Väskan har använts många gånger och jag älskar den. Vi var även på kryssing till Stockholm med W och åt en massa burgare. Phil's Burger är min all time favorit. Jag började jobba på Hakalaukku så jag hade 3 jobb på en gång. Jag rekommenderar det inte. Jag skrev bara ett inlägg under månaden och det var om att jag hade för mycket pågång. 

My team got two new members in March and what is better than that. 30 days challenge started and it meant a few morning workouts at 6 o'clock in the morning. It was quite crazy but fun at the same time. I got more presents from Herbalife. The bag I have been using quite a lot and I love it. We went on a cruise to Stockholm with W and we ate a lot of burgers. Phil's Burger is one of my absolute favorites. I started working at Hakalaukku and had 3 jobs at the same time. I don't recommend. I only wrote one post during the month and that was about me having so many things going on.

APRIL / APRILJag och W firade 8 månader ihop. Jag åkte på seminarium till Tammerfors och det var en fantastisk resa. I bloggen skrev jag ett inlägg om min outfit som jag hade på mig dit. Där fick jag även en bild tillsammans med Meeri Räisänen som är sponsorerad av Herbalife. Om ni vill se en vlog om den resan så finns det en på youtube här. Den är bara på finska dock. Jag fick se Lisa Nilsson på Finlandiahuset tack vare min kära bror som hade en extra biljett. Jag tog några promenader på morgonen och älskade det. Jag skrev om det här.  Och som ni kan se så tränade jag mycket ute i fantastiskt sällskap.

I and W celebrated 8 months. I went to a seminar in Tampere and it was a fun trip. In the blog I wrote a post about my outfit I had on.  I even got a picture with Meeri Räisänen who is a sponsored athlete. If you wanna see a vlog about this trip then it is here on youtube. Only in Finnish. I got to see Lisa Nilsson at the Finlandia thanks to my brother that had a ticket. I took a few walks in the mornings and I loved it. I wrote about it here. And as you can see I worked out a lot in amazing company.


Första 4 månaderna var det. Nästa fyra kommer snart. 


That was the first 4 months. Next 4 will come soon.

26.12.18 17:20

1 comment:

  1. Ska bli spännande att se resten av din resumé :)

    http://headoverheals.blogg.se

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...