Friday, December 21, 2018

GOING BLONDE!


Nej, det är inte en peruk. Det är mitt hår påriktigt. Jag är blond igen. Och jag älskar det helt sjukt mycket. Och jag kan verkligen säga att jag vill att Camilla skall bo granne och laga mitt hår varenda en morgon. Alltså ser ni lockarna? JAG DÖR!

No, it is not a wig. It is my hair for real. I am blonde again. And I love it a lot. And I really want Camilla to live next door so that she could do my hair every morning. Do you see the curls? I AM DYING!


Det här var det vi började från. Jag har inte gjort något åt mitt hår sen Camilla senast färgade de mörkt. Så det har bara fått växa och solen har gjort sitt nu i sommar. Det är superlångt just nu och jag gillar det supermycket. Trots att kort ibland lite lockar....Men vi får se.

This is what we started from and I have really not done anything to my hair since Camilla colored it darker a long time ago. So it has just been growing and the sun has done it's damage. It is really long right now and I love it. Even though sometimes short does feel cool to try again...we shall see. 


Såhär ser det ut rakt och jag älskar det trots att jag hittills bara sett det såhär på bild. Eftersom Camilla lockade mitt hår direkt utan att jag såg mig i spegeln så har jag inte ännu sett det live. Och som lockat så är det ju helt sjukt fint.

This is how it looks straight and I love it even though so far I have seen it only in these pictures. Camilla curled it right away and I never looked in a mirror. But it is so pretty curled.


Alltså jag vill ju verkligen ha dessa lockar helatiden! Så otroligt fint!

Jag litar alltid till 100% på Camilla när det kommer till mitt hår och hon har aldrig gjort ett dåligt jobb. Även denna gång är jag mer än supernöjd. Älskar verkligen!

Vad tycker ni?

I mean I wish I could have these curls all the time! So pretty!

I always trust Camilla 100% when it comes to my hair and she has never done a bad job. Even this time I am super happy with the result. I love it!

What do you think?

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...