Thursday, December 27, 2018

CHRISTMAS OUTFIT


Jag hade en plan att sminka mig med röda läppar och grejer men det gjorde jag sen ändå inte. Jag hade inte tillräcklig tid på morgonen och jag bestämde mig för att inte stressa över en sådan liten sak. Tillräcklig mycket planer för dagen och jag skulle ändå bara äta upp läppstiftet. Så sket i det. Jag köpte en ny jultröja på lördagen när jag var och letade julklappar. Jag tyckte den var så söt när jag såg den på H&M och nappade med den. Jag lyckades nog lacka om naglarna på morgonen och lacket jag använde kommer från F.U.N Laquer och den underbara kollektionen som har gjorts tillsammans med Simply Nailogical och jag fick höra att de slutar tillverka dem och köpte alla. Den här är Black Holo Witch och är så otroligt fint att jag dör lite. Detta blir klart mitt nyårs lack i år.
Det enda jag la på mig i sminkväg var maskara. Har nog så bra hy nuförtiden att egentligen behöver jag inget annat.

Vad tycker ni om tröjan?

I had plans to put on makeup and red lips but then I didn't. I didn't have enough time in the morning and I decided not to stress over such a thing. Enough plans for the day and I would anyways eat the lipstick. So I scrapped that. I bought a new Christmas sweater on Friday when I was shopping for presents. I thought it was so cute when I saw it in H&M and picked it up. I did manage to paint my nails in the morning and the polish I used is from F.U.N Laquer and the wonderful collection they did with Simply Nailogical and I found out that they are gonna stop making them and had to buy them all. This one is Black Holo Witch and it is so pretty that I can't even. This will probably be my new years' polish this year.
The only make up I put on was mascara. I do have such good skin right now that I don't really need anymore.

What do you think of the sweater?

25.12 22:28

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...