Saturday, November 24, 2018

YESTERDAYS BREAKFAST


Det här morgonmålet är från igår och jag tänkte att eftersom ni verkade tycka väldigt mycket om det förra inlägget så skulle jag kunna kasta in nya alltid nu och då. Trots att jag alltid äter en shake så betyder det inte att jag alltid äter precis samma. Det finns nog de som drar en chokladshake varenda en dag utan att tröttna. Jag tror att jag nästan skulle kunna göra det eftersom den är sååå god, men det är lite roligare att lite ändra ibland.

Teet som ni ser här är andra koppen för dagen som jag gjorde bara för att kunna få en bild med allt (sen kom jag på att vattnet fattades men man kan inte alltid vinna). Det är Herbalife persika tee i koppen och det är verkligen något jag älskar och som startar dagen väldigt bra. Som sagt så är det första jag lägger i min kropp på morgonen. Bra att få lite varmt i sig så kroppen vaknar.

Smoothien/shaken är också en av mina absoluta favoriter just nu. Den innehåller alltså Herbalife Formula 1 i smaken choklad (2 mått), 2,5dl vatten, en del jordgubbar och 2 mått av Rebuild Strength som smakar choklad. Alltså förstår ni att jag dricker en chokladshake till morgonmål! Alltså drömmen säger jag! Rebuild Strength är alltså en återhämtningsdricka som man alltså kan/skall dricka efter träning. Jag kastar det i min shake för att få tillräckligt med protein då jag inte använder mjölk och vår PDM (Protein Drink Mix) är slut för tillfället. Paketet väntar i posten just nu nog.

Sen så nappar jag också en del kosttillskott också. Några som jag brukar ta är slut för tillfället och måste ta och beställa fler men jag tar nu de jag har. Alltså vi har multivitamin, thermo complete, herbalifeline max (fiskolja), N-R-G, Xtra-cal och Cell-activator. Den som fattas är fiber.

Om ni vill ta och gå och läsa förra morgonmålsinlägget jag gjorde så hittar ni den här och om ni vill veta hur min morgonrutin ser ut så skrev jag ett inlägg om det också som ni hittar här.

Sen när ni läst dem så vill jag gärna att ni berättar vad  ni äter på morgonen och om ni känner för det så gör ett liknande inlägg och länka här nere så går jag och läser. Skulle vara helt super roligt att se! 

PS. Ifall någon av er känner er intresserade av att prova detta morgonmål så kan jag rekommendera att beställa nu under veckoslutet för jag har igång en Black Friday deal och ni får -10%. Skicka e-mail eller skriv åt mig på instagram.


This breakfast is from yesterday but I thought that since you seemed to love the last post I made about my breakfast that I would do one again now and then. Just because I always eat a shake for breakfast doesn't mean it is always the same. Okay, there are probably some that drink a chocolate shake every morning without fail. I almost think I could do that without a problem since it is so delicious but I find it more enjoyable to change it up a bit. 

The tea you see in the picture is actually the second cup of the morning which I made just for this picture just to get everything in (I then realized that I forgot the water but oh well). It is the Herbalife peach tea and it is really a love for me and it starts the day so well. As I said it is the first thing I put in my body in the morning. It is good to get a bit of something warm in your body to wake it up. 

The smoothie/shake is also one of my favorites right now. It includes Herbalife Formula 1 chocolate (2 scoops), 2,5 dl water, a few strawberries and 2 scoops of Rebuild Strength which is chocolate flavored. Do you realize that I am drinking a chocolate shake for breakfast! I mean it is the dream! Rebuild Strength is a recovery drink that you can/should drink after a workout. I throw it in the shake to get enough of protein since I don't use milk and our PDM (protein drink mix) is out. There is a package in the post right now though. 

Then I take my supplements too. I have a few that I usually do take but that I need to order but I take the ones I can. So we have the multivitamin, thermo complete, herbalifeline max (fish oil), N-R-G, Xtra-cal, and Cell Activator. The one that is missing is fiber. 

If you wanna go and read the first one I did you can find it here and if you wanna go see my morning routine then I did a post on that too which is here

Once you have done that I would love to hear what you eat for breakfast and if you feel like doing a post like this then do and link it in the comments so that I can go read it. It would be lovely to see! 

PS. If any of you feel interested in trying out this breakfast I recommend ordering this weekend since I am having a Black Friday deal where you get -10% off. Send me a e-mail or hit me up on instagram.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...