Monday, November 26, 2018

MY PLANS FOR THIS WEEK - WEEK 48Måndag. Måndagen får nog alldeles för mycket onödigt skit kastat på sig bara för att det är första dagen på veckan och alla hatar att stiga upp och gå på jobb. Jag var förr också den som ogillade måndagen då det betydde att en lång vecka med jobb var framför mig. Nuförtiden känner jag inte längre så. Jag tycker måndagen är riktigt härlig. Ni som hatar måndagen kanske skall se er själv i spegeln och fundera på varför ni gör det. Är det jobbet som känns så jobbigt att gå till, så kanske det är dags att hitta något som får er att le på måndag morgon.

Jag tänkte att jag skulle lite berätta åt er vad jag har för mig den här veckan. Jag har egentligen inte allt ännu planerat men en del står klart i veckosidan i BuJon.

Idag, måndag, så skall jag fara i väg på jobb för några timmar och sedan när jag slipper därifrån så tänkte jag kolla ifall någon är på kontoret eller se ifall jag kan gå efter en nyckel och hopperligen gå dit och sitta och göra lite grejer. Sen klockan 18 så börjar träningen så den skall jag såklart på. Var inte en enda gång förra veckan så det skall bli SÅ skönt att få träna igen i bästa sällskapet.
På tisdagen så har jag igen jobb några timmar och sen tror jag nog att jag skulle kunna komma hem och städa. Vi har egentligen söndag som städdag men vi hade så mycket igår och sen kom folk hit så vi hann inte riktigt att vi måste ta det en annandag. Så vi får se om tisdagen är den dagen.
För onsdagen så har jag inte hemskt mycket planerat ännu, men jag tänkte att det skulle kunna vara en kontorsdag och verkligen sitta där och få ALLT MÖJLIGT gjort utan en massa distraction från alla håll. För på onsdagen är det ju också träning på kvällen så jag skulle bra kunna ta med datorn till kontoret på morgonen och sitta där tills kvällen.
Torsdagen är också helt tom ännu. Det kan hända att det blir en hemmadag eller så försöker jag få in en jobbtur. Jag bestämde mig för att ta in en jobbtur och skall nu jobba på torsdagen. Det blir så bra.
På fredagen har jag också jobb. En kort liten tur. Alla andra utom torsdagens tur är korta, typ 4 timmar, så det är också ganska så skönt.
Lördagen och söndagen är ganska så öppna ännu och har definitivt inte mycket planerat där. Det brukar jag försöka ha på veckoslutet. Sådär öppet och fritt. Eftersom jag vill ha veckan ganska planerad och ha en del att göra och saker att pricka av så vill jag ha lite mindre på veckoslutet. Kanske planera in lite tid för W och göra något roligt med honom.

Som jag sa så kan det här ju ändra ännu men jag tycker om sånahär inlägg i bloggar och tycker det är roligt att läsa vad folk planerar att göra och hur deras vecka ser ut. Speciellt då det inte är jobb varje dag från 9-5. Men jag planerar aldrig hela veckan på en gång. Varje morgon så skriver jag upp 6 saker som jag skall försöka få gjort under dagens lopp. Jag skall prata mera om det i söndagens inlägg då vi kollar hur veckan påriktigt såg ut och vad allt jag fick gjort. Då tar vi och går in i små grejer.

Vad har ni planerat för den här veckan? 

Monday. Monday gets a lot of unnecessary shit just because it starts the week and everyone seems to hate going to work. I used to be the person that couldn't stand Monday because it meant a long week of work ahead. Now it is not the same and I like Monday actually. You who hate Monday so much do take a look at your life and see if there is something you could do to change that. 

I thought I would tell you a bit about what I have planned for this week. I don't have everything planned but some things are ready.

Today, Monday, I am gonna go to work for a few hours and when I get off I will check if someone is at the office or if I can get a key and hopefully go there to do some things. At 6 o'clock it is workout time and that will be great. Last week I missed both days so now I am so ready to get back to it and work out with the best persons. 
On Tuesday I have work again for a few hours and then I think I will come home and clean. We do have Sunday as our cleaning day but we had so much yesterday and then some guys came over so it didn't happen. So we shall see if Tuesday is the day. 
For Wednesday I have not planned anything much yet, but in my mind, I have played with the idea of making it an office day and really sit and get things done without distractions. Because on Wednesday we have the workout in the evening again so I could make it a day at office and take my computer with me. 
Thursday is still completely empty. It might become a day at home or I will try to get a work shift. I decided while writing this to take a work shift so I will be working that day. 
On Friday I also have work. A short shift. Every shift is short, about 4 hours, except the one on Thursday, so I like that. 
Saturday and Sunday are very empty and not much planned yet. That is something I try to keep on weekends. So that it is free. Since I want my week to be planned and have things to check off I want my weekend to be less planned. Maybe I and W should do something fun. 

As I said this is not set in stone and it might change but I like these types of posts in blogs and find it fun to see what people plan for their week. Especially if it is not just work from 9 to 5. But I never plan the whole week on one sitting. Every morning I write down 6 things that I wanna get done that day. I can talk more about this in Sundays post where we see how this week really went and what I really got done. In that one, I can write about the small thing too. 

What have you planned for this week?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...