Sunday, November 11, 2018

I HAVE STARTED A BULLET JOURNAL


Jag har fastat i det träsket som ganska så många har gjort. Jag pratar såklart om Bullet Journal träsket! Det kan ju hända att jag är lite efter med detta, men det är inte så noga. Jag har lite öppnat detta på min instagram och visat lite sidor och sådant och nu började jag fundera ifall jag borde göra det också här på bloggen för er som kanske inte följer mig på instagram. Ps. Gå och gör det då jag är lite mera aktiv där förtillfället.

Jag har blivit såpass hooked att jag redan gått igenom ett häfte och börjat på en annan. Den nya har prickar på sidorna och jag förstår varför folk tycker om dem. Den första jag hade var bara helt vit då jag ännu bara testade om det alls är min grej. Men nu verkar det nog vara det.

Jag är som sagt väldigt ny när det kommer till Bujo så definitivt ingen expert, men jag har ett sätt som just nu fungerar bra för mig. Jag kan absolut berätta mera om detta. Säg bara till om ni vill höra. 

I have as so many other fallen into the Bullet Journal way of life. I might be a bit late on the train but I don't mind. I have talked about this on my instagram a bit and showed some pages and now I started thinking of showing some here on the blog too. Some of you do not follow my instagram so. But do go do that since I am more active there at the moment. 

I have gotten so hooked that I have already gone through one notebook and started on a new one. The new one has dots on the pages and I can see why people like that. The first one I used was completely blank since I didn't know if this was my thing. But now it seems to be. 

I am really new when it comes to all things Bujo so really not an expert but I have found a way that right now works for me. I can tell you more if it is something you wanna hear about. Do let me know.  

2 comments:

  1. Mä en ihan ymmärrä tätä... pitäiskö? Näyttää siis kyl kivalta mitä oon tutkaillu mut mietin vaan et meneeks tohon ihan sairaasti aikaa 🤔

    ReplyDelete
    Replies
    1. No siis siihen menee enemmän aikaa mutta itsehän voi päättää et miten paljon siihen laittaa. En mä esimerkiksi tee ihan niin hienoja sivuja kun monet. Ainakaan vielä en oo. :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...