Thursday, November 15, 2018

Everything is good...almost at least...

Såhär glad kan man vara efter en träning / This is how happy you can be after a workout

Jag håller på och skriver världens längsta inlägg och eftersom det nu tar en längre tid än jag tänkt mig så tänkte jag att jag kastar in ett sånt här inte-så-planerat inlägg här emellan. Just nu känns det som om mitt riktiga liv går ganska så bra och allt rullar på mycket fint. Men med allt som har med bloggen och youtube och sånt så där ligger jag lite efter helatiden. Jag har stora planer men känns som om jag inte riktigt lyckas få ihop allt. Jag håller på med ett super långt inlägg nu och ett sjukt stort videoprojekt (som i misstag blev stort) och känns att jag inte riktigt har tid att faktiskt göra dem.

Nu har jag dock inspiration att blogga så jag tror att det håller på att bli bättre på den sidan.

Nu den här veckan har jag dock bara två lediga dagar då jag jobbar 4 hela dagar och sedan skall på Suoramyyntisummit på söndagen. Det här påminde mig om att jag borde fundera på vad jag riktigt skall ha på mig dit. Jag väntar nog supermycket på den. Där är super coola människor på scen och kan tänka mig att jag kommer att lära mig mycket under den dagen.

Den första lediga dagen var igår och då var vi på film med W. Vi var och såg Crazy Rich Asians och den var helt bra nog. Efter den gick jag på träningen som alltid är på onsdagen. Så skönt att träna igen efter en liten paus då jag var sjuk. Den andra lediga dagen är lördagen och då skall jag nog på museum med mamma men annars har jag inga planer. Jag vill nog komma till att ha flera lediga dagar än bara några men just nu så är det inte fiffigt att ha det, men jag jobbar på det.

Annars så mår jag nog jätte bra just nu. Det är superskönt att flytten är över trots att här nog är lite saker som ännu söker platser, men i stort sätt så är den över. Allt kommer att fixa sig precis som det är menat. Det tror jag helt och hållet på.

Hur har ni det? Jag vill gärna höra!

I am at the moment writing the longest post in history and since it is taking longer than I thought it would I thought I would throw you a less planned post here. Right now I feel like my real life is going pretty well and moving along pretty nicely. But everything that has to do with the blog or youtube is somehow a bit behind all the time. I have huge plans but I feel like I can't get it to happen. I am doing a huge post now and I have a huge video project on the go too (which wasn't supposed to be so huge) and I just feel like I don't really have time for them at the moment. 

Now I do have inspiration to blog so that might be getting better. 

This week I do have only 2 days off because I work 4 days and then I am going to the Suoramyyntisummit on Sunday. This reminds me that I have to figure out what to wear. I am very excited and can't wait. There are so many amazing people coming to it and I will probably learn so much during that day. 

The first day off was yesterday and I and W went and saw Crazy Rich Asians and it was good. After it I went to the workout which is always on Wednesdays. It is so nice to get to workout again after a small break when I was sick. The other day off is on Saturday and me and mom are thinking of going to a museum, but no other plans have still been made. I do want to be able to have more days off but at the moment it is not possible, but I am working towards that. 

Otherwise, I am feeling very good. It is so nice that the move is over even if there are some things still over here that are looking for their places, but mostly it is over. Everything is gonna go exactly as it is planned. Of that, I am very sure.

How are you doing? I would love to know!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...