Thursday, October 4, 2018

TODAYS BREAKFAST


Många av er har kanske redan sett att mitt morgonmål ser nuförtiden ut lite annorlunda än det gjorde för några år sedan. Om ni följer mig på exempelvis den här instagramkontot (emzfightforfit) så postar jag ganska så ofta mitt morgonmål i storyn. Jag älskar mitt nya morgonmål för att jag vet att den ger mig vad min kropp behöver för att orka med dagen på ett helt annat sätt än tillexempel rostat bröd och ett glas saft eller vad nu jag brukade äta förr.

Först har vi en stor kopp instant tedryck med örter i citronsmak och lite aloedryck med mangosmak. Superbra att börja med och värma upp kroppen lite. Och jag verkligen älskar Indiskas megakoppar för just det här. Små koppar är inte min grej. Muminkopparna är underbara men inte såhär på morgonen när jag behöver mycket te i mig.

Sen har vi en halv liter vatten i en flaska. Också mycket viktigt att ha. Det är verkligen något jag jobbar helatiden med. Det är inte lätt alltid att komma ihåg att dricka tillräckligt med vatten varje dag. Men det hjälper definitivt att ha en flaska framme så kommer man ihåg det bättre. Den här är med mig överallt.

Sen till shaken som idag innehåller Herbalife Formula 1 Mintchoklad, Proteindrink mix, hallon, blåbär, havre-äppel fiber och vatten. Det känns verkligen som att äta efterrätt på morgonen. Det är bara så supergott och bästa är att det är hälsosamt. Den ger mig vad min kropp behöver på morgonen och är så otroligt lätt och snabb att tillaga.

Sen har vi en del kosttillskott så som multivitamin och mineral, thermo complete, fiber-och ört, Herbalifeline Max, Xtra Cal, N-R-G, Cell activator och Roseguard. Dessa går jag inte nu in på desto mera eftersom det här inlägget blir superlångt i såna fall, men ifall ni vill veta mera om någon så skriv en kommentar så berättar jag gärna mera.

Såhär börjar jag min dag och fungerar alldeles superbra! Jag byter definitivt inte tillbaka till rostat bröd anytime soon om någonsin!

Nu vill jag gärna höra vad ni äter på morgonen! Berätta gärna i kommentarerna!

Many of you have probably seen that my breakfast look a bit different these days then it did a few years ago. If you follow me at for example this instagram (emzfightforfit) I do post my breakfast quite often in the story. I love my new breakfast because I know it gives my body what it needs to power through the day better than for example roasted break and a glass of juice or what I used to eat before. 

First, we have a big cup of instant tea drink with herbs with a taste of lemon and a bit of aloe with a taste of mango. It is good to start by warming up the body. And I really love the big cups from Indiska for this. Small cups are just not my thing. Moomin cups are lovely but not in the mornings when I need a lot of tea. 

Then we have a half a liter of water in a bottle. Very important too. This is something I work on all the time. It is not easy to remember to drink enough water every day. But it helps to have a bottle filled and in your grasp. This comes with me everywhere I go. 

Then to the shake which today has Herbalife Formula 1 Mint chocolate, Protein Drink Mix, raspberries, blueberries, oat-apple fiber, and water. It always feels like drinking a dessert for breakfast. It is just so delicious and the best part is that it is healthy. It gives me all i need in the morning and is so easy and quick to make. 

Then we have some supplements like multivitamin and mineral, thermo complete, fiber and herbs, Herbalifeline Max, Xtra Cal, N-R-G, Cell Activator, and Roseguard. These I won't go through more then this since this would become a very long post, but if you wanna know what some of these are then do write a comment and ask and I will tell you. 

This is how I start my day and it works very well! I will not go back to roasted bread anytime soon if ever! 

Now I would love to hear what you eat for breakfast! Do let me know in the comments!

4 comments:

 1. Hej! Jag undrar hur du tänker kring dokumentären "Betting on zero"?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt super att du fråga! Jag tänkte att jag gör ett inlägg om det här i något skede så berättar jag lite mina tankar. :)

   Delete
 2. I hear "It's a no cost country, and I can run up all of our health care costs, making things worse for individuals, if I want to".
  Of course you need to make certain that the
  rest of your meal follows proper nutrition as well.
  Clinical test show being able to provide passive immunity against bacteria and viruses,
  to organize immune responses to pathogens and to modulate natural killer cell activity.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...