Wednesday, October 24, 2018

I AM A COMMON-LAW SPOUSE


Jag har troligen världens finaste SAMBO just nu som orkar med mig. Jag håller på just nu och flyttar mina saker över till honom, eller alltså vårt, och på måndagen så var första flyttdagen då vi hade paketbil och fick de möbler som skulle dit flyttade tillsammans med en hel del andra saker. Jag kan berätta att vårt vardagsrum verkligen är ett KAOS. Vilket leder oss till varför jag har världens bästa sambo just nu.

Han visste ju nog vem han flyttar in med så det kom ju inte som en överraskning att jag har sjukt mycket grejer, men jag är ändå alldeles supertacksam över att han har världens bästa nerver. Han låter mig fylla både källaren och vinden med saker. Som tur så har han typ inga saker så jag kan göra det.

Ändå måste jag ju bli av med en hel del och jag har redan fått sålt en del och mamma och pappa har tagit en del saker också, så jag har blivit av med en del redan, men lite måste jag ännu få bort. På torsdagen har vi bil igen så då får vi hopperligen resten av grejerna flyttat och sen är det bara att städa den gamla lägenheten och sedan börja ordna nya lägenheten.

Det känns nog ganska så galet för att vara helt ärlig. Ibland har jag lite svårt att tro att det faktiskt händer, men mina saker är faktiskt där så det är nog helt sant.

Och sen kan vi ju ta och prata lite om det att jag har en SAMBO. Jag är en sambo. Det här är ett nytt ord för mig då detta är första gången i mitt liv som jag är någons sambo. Första gången någonsin jag bor med någon på det här sättet. Hur galet!

Det har blivit några tidiga mornar nu den här veckan och jag är såååå glad att jag har ett lätt och snabbt morgonmål som jag kan ta med när jag måste iväg före jag egentligen ens är vaken. Haha. Eller jag tycker om att ha långsam morgon, men alltid är det inte möjligt, så då är det bra att bara kunna ta med något snabbt och hälsosamt.

Vad har ni gjort den här veckan?

I probably have the best common-law spouse (i just learn this saying) that can stand me right now. I am right now moving my thing over to his, or actually ours, and on Monday was our first moving day when we had a van and got all the furniture moved together with a lot of stuff. I can tell you that our living room is an absolute mess right now. Which gets us back to why I have the best common-law-spouse. 

He did know who he was moving in with so it didn't come as a total surprise that I have a lot of stuff, but still, I am super happy that he has great nerves. He is letting me fill both the basement and the attic. It is good that he doesn't have much stuff so that I can do that. 

I do anyways have to get rid of a lot of stuff and I have already sold some and mom and dad have also taken some things, so I have gotten rid of some, but still, there are things to get rid of. On Thursday we have a car so that we can get the rest of the stuff moved and then only things left are cleaning the apartment and organizing the new one. 

It feels quite crazy, to be honest. Sometimes I have a hard time believing that this is true, but my things really are there so it is true. 

And then we can address the fact that I have a common-law spouse. I am one. This is a totally new situation for me since it is the first time for me. First time I ever live with a partner like this. 

There have been a few early mornings this week and I am sooo happy that I have an easy and fast breakfast that I can take with me when I need to leave before I have even woken up. Haha. Or I mean I love my slow mornings but sometimes it is just not possible and then it is good to have something quick and healthy. 

What have you done this week?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...