Sunday, September 30, 2018

3 BIG CHANGES

Det är verkligen mycket som har hänt under de senaste månaderna men här är nu de största som jag nu kommer på. Jag har en känsla av att mycket kommer att hända ännu under det här året så vänta bara!

A lot has happened these few months but these are the biggest ones that I came up with now. I have a feeling that there will be more changes in the months to come so you just wait!


1. Jag skall bli sambo / I am moving in with my boyfriend

Det här är den största förändringen/nyheten som hänt under tiden då jag inte har uppdaterat bloggen. Jag har sagt upp min lägenhet och 31.10 är sista dagen som jag har den. Så flytten har börjat redan nu i små omgångar och jag ville ha lägenheten ännu nästa månad så att jag har tid att göra mig av med alla möjliga grejer som jag inte längre behöver. Det finns en hel del att göra kan jag säga åt er, men det känns så otroligt bra just nu.

Det roliga är att vi beslöt det här under den tiden då W var i Japan och klockan var kring 3 på natten där. Vi satt och skrev åt varandra på messenger och plötsligt pratade vi om det att är det någon idé att jag betalar så mycket hyra för en lägenhet jag knappt är i. Plötsligt pratade vi om att flytta ihop. Jag ringde nog ännu till honom för att försäkra mig om att han verkligen menade det när han sa att han vill bo med mig.

Vi har varit ihop i över ett år nu så det här känns som ett bra steg. Det är sjukt spännande på samma gång som det känns jätte rätt. Det skall bli så skönt sen när allt är gjort och alla mina saker finns på ett ställe. Det är lite jobbigt att ha två hem förtillfället.

This is probably the biggest change/news that has happened during my blog silence. 31.10 is the last day I have my own apartment. So the move has begun already in small steps and I wanted to keep the apartment next month so that I have time to go through all of my stuff and see what I don't need.  There is a lot to do. I can tell you that, but it feels very right. 

The funny thing is that we decided this while W was in Japan and it was about 3 am over there. We sat writing to each other on messenger and suddenly we were talking about if it was smart for me to pay such huge rent for an apartment I barely use. And then suddenly we were talking about moving in together. I had to call him to make sure he was serious when he said he wanted to live with me. 

We have been together for over a year now so this does feel like a good step. It is very exciting and scary and just feels great. It will be so nice once it is all done and I have all my stuff in the same place. Having two apartments in really annoying at times. 


2. Jag har bytt från iPhone till Honor / I have changed from iPhone to Honor

Nu har det hänt. Igen. Någon av er kanske minns den gången då jag bytte från iPhone till Samsung och ångrade det. Det är ganska många år sen nu men jag svor efter det att aldrig mera och att iPhone är det enda för mig. Nå, nu har jag övergått till Honor och ännu så har jag inte ångrat det och jag hoppas definitivt att jag inte kommer att göra det heller. W betalade hälften åt mig som födelsedagspresent så det var supersnällt av honom. Gulle.

Det var inte lätt att hitta den telefon jag ville ha eftersom jag vill se den före jag bestämde mig för om jag skulle ta Phantom Green eller Phantom Blue. Vi gick igenom många butiker och ingen hade den framme. Alla hade bara Phantom Blue men sen så tillslut så bestämde jag mig för att köpa Phantom Green fast jag inte sett den live. Jag ångrar inte det alls. Den är verkligen så otroligt vacker. Hittills är jag väldigt nöjd. Den har en helt superbra kamera och det var definitivt något som jag ville ha.

It has happened. Again. Some of you might remember the time I changed from IPhone to Samsung and regretted it. It was many years ago but I did swear after that and said that never again and that iPhone was the one for me. Well, now I have gone over to Honor and I haven't regretted it yet and I hope I wont. W paid half of it for my birthday so that was nice of him. Darling. 

It was not easy to find since I wanted to see it before buying because I was trying to decide between Phantom Green and Phantom Blue. We went to a lot of stores and no one had it out, they all just had the Phantom Blue. Well I finally did decide to go for the green even without seeing it and I do not regret it. It is so beautiful. I am very happy. It has a really good camera which was something I really wanted. 


3. Jag har inte ett heltidsjobb / I don't have a fulltime job

För första gången i mitt lilla liv så sa jag upp mig själv från ett jobb. Det är inget jag gjort tidigare och det var ganska så spännande måste jag säga. Men det var och är rätt beslut för mitt välmående. Det var bara inte rätt ställe för mig just nu. Inget emot jobbet eller något men det var bara inte rätt. Jag vill kunna ha mera tid till det som jag vill satsa på som är nu wellness coach jobbet och bloggande och vloggandet. Och sist men inte minst mig själv och mitt välmående. Jag satsar nu supermycket på mig själv och testar en massa olika grejer och sätt för att se vad som passar mig bäst.

Jag har själv märkt att jag mår bäst av att ha en lugn morgon då jag kan ta det lugnt och dricka en kopp te och sen gå på jobb utan stress. Jag har ett inhoppar jobb som ger mig lite turer ibland, så helt sysslolös är jag ändå inte och sen så har jag ju wellness coachandet, så det är alltid nåt. Jag tycker mera om när det är mera fritt och när dagarna inte ser ut på samma sätt. Det mår jag bäst av. Alla är inte gjorda för 9till5 jobb helt enkelt. Jag vill kunna bestämma lite mera själv över mina dagar.

For the first time in my life, I quit a job. I have never done that before and it was quite something. But it was and is the right decision for my wellbeing. It just wasn't the right place for me right now. Nothing against the job or anything but it was just not right. Right now I just need some more time to do the things I really wanna do and one of those is the wellness coaching and the other is blogging and vlogging. And of course, me and my well being. I am really taking time now to work on me and testing a lot of different ways to feel better to see what works best for me. 

I have realized that I like to have a calm morning where I can drink tea and just take it easy before going to work without stress. I do have a temp job that gives me some work so I am not totally without any and then I do have the wellness coaching so that is also something. I like when my days don't look the same all the time. That is just my thing. Everyone isn't made for 9-5 jobs. I wanna be able to plan my days more myself. 


Har något stort hänt er under de senaste månaderna?
Has any big changes happened in your life during the last few months?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...