Sunday, July 8, 2018

Garnier Micellar Water // Buzzador




Jag fick ett paket av Buzzador för en tid sen med 2 stycken Garnier Micellar Water, en med olja och en orginalversion och jag blev riktigt glad. Den ljusröda hart jag tidigare provat och gillade den verkligen mycket. Jag är den personen som lite tycker om att se skiten som kommer bort från mitt ansikte och eftersom man använder dessa så att man lägger lite på en bomullsbit och drar över ansiktet så ser du hur smuttsig den blir. Det är riktigt äckligt to be honest. Men det får mig att känna att skiten faktiskt lämnar mitt ansikte. 

I got a package from Buzzador a while ago with a pair of Garnier Micellar Water, one with oil and one original version and I got so happy. The pink one I have had before and liked it a lot. I am the person that really likes seeing the shit that leaves my face so using these are fun. And really disgusting. But it really makes me feel like my face is clean. 



Den andra versionen hade jag med till lande nu på midsommaren och använde den där och det var så praktiskt då det inte finns rinnande vatten på samma sätt. Den funderade på samma sätt som den andra. Jag tycker den ser så rolig ut när den har olja i sig som just stannar på ytan. Man skall alltså skaka den före man använder så att de lite mixas.

The other version I had with me to the cottage and it was so good since there is limited water so it was nice to not have to think about that. It looks funny with the oil on top. You shake it before using so that they mix. 


Den ljusröda har jag nu lämnat hos W så att jag inte alltid behöver dra med mig en när jag blir där övernatt. Den andra är i mitt badrum just nu och används alltid nu och då, när jag är för lat/trött för att göra desto mera men vill tvätta ansiktet efter dagen.

The pink I have at Ws place so that I don't always need to take everything with me when I stay the night. The other one is in my bathroom and is being used at times when I am too tired/lazy to do anything more but still wanna get the shit off my face. 

Har ni provat någon av dessa och vad tyckte ni?

Have you tried these and what did you think?

1 comment:

  1. I love this product! Garnier is my favorite brand for cleansers!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...