Monday, April 30, 2018

I love my morning walks!


Idag, lördag, så vaknade jag vid halv sju trots att jag skulle till jobbet till 12. Direkt när jag fått på mig mjuka byxor och en huvtröja la jag även på mig utekläder och skor och tog mig ut på en liten promenad. Det här är något som jag gjorde några gånger i vintras men som blivit. Nu bestämde jag mig att ta upp det igen då det verkligen är ett skönt sätt att börja dagen på. Medan jag promenerar så lyssnar jag på någon ljudbok, helst self developement. Idag lyssnade jag på Maximum Achievement av Brian Tracy och jag kan varmt rekommendera den boken. Så bra grejer som verkligen får en att tänka. 

Jag fick en uppgift av en kompis att fundera på hur min perfekta dag skulle se ut och just det fick mig att komma ihåg mina morgonpromenader. För jag skulle inte sova till 12 om jag själv fick helt fritt planera min dag. Jag skulle ta och stiga upp kring 7 och gå en promenad och sen lugnt äta morgonmål och sen göra lite blogginlägg och sådant. Det överraskar kanske ganska många. Jag är definitivt inte längre den personen som tycker om att sova länge på mornarna. Jag vill upp i tid och hinna göra allt möjligt fören jag skall på jobb, eller någon annanstans. Så är det. Och just nu känns det alldeles sjukt bra att ta en halvtimmes promenad och jobba på mig själv genom att lyssna på self developement böcker. För det är verkligen viktigt att ta tid för sig själv ibland. 

Jag tänker nu verkligen hålla den här morgonrutinen åtminstone då när jag sover hemma. När jag är hos Höpö så blir det inte alltid en helt lika strukturerad morgon. 

Har ni något ni gör varje morgon?

Today, Saturday, I woke up at half 7 even though I was going to work to 12. The second I got up I put on some soft comfortable pants and a hoodie. At the same time, I also threw on some shoes and jacket and took myself out on a morning walk. This is something I used to do a few times in the winter but that got lost. Now I decided to take it up again since it is such a good way to start the day. While I am walking I usually listen to an audiobook, very often it is self-development. Today I listened to Maximum Achievement by Brian Tracy and I can really recommend it. So many great things that really get you thinking. 

A friend asked me to think about how my perfect day would look like and that actually got me to think about my morning walks. Because I wouldn't sleep until 12 if I got to choose freely. I would get up at 7am and take a walk and then eat my breakfast in peace and then work on blog posts and things like that. That might surprise some of you. I am no longer the person that wants to sleep in the mornings. I wanna get up early and get things done before I have to go to work. Right now it really feels good to take a half hour walk and work on me by listening to self-development books. Because it is so important to take some time to yourself. 

I am really going to keep up this morning routine at least when I am at home. When I am at Höpö's place the morning is not as planned. And that is okay. 

Do you guys have something you do everymorning?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...