Saturday, March 24, 2018

When there's just too much going on...


Jag lever i en liten kris just nu när det kommer till den här bloggen. Tänkte att jag nu säger det högt även här. Jag har så mycket på gång i mitt liv just nu med 3 jobb (det tredje börjar egentligen först nästa tisdag) och en pojkvän som också kräver en del tid och sen på allt det här så borde man hinna se vänner och laga mat och sova också. I något skede så börjar någon grej lida och det har nu blivit den här bloggen. Och mina vänner för att vara ärlig. Mitt sociala liv består för tillfället mest av folk som jag jobbar med eller de som är med på Fredans träningar. Resten ser jag inte så mycket.

Så min kris är den att jag inte riktigt vet på vilket sätt jag skall få in den här bloggen och hurdana inlägg jag skall skriva hit. Själv vill jag absolut prata mera om träning och hälsa då det är något jag själv är superintresserad av just nu då jag jobbar som wellness coach. Skulle det var något ni skulle vara intresserade av?

Klart jag också vill prata om min vardag och även en del skönhet. Men vi skall se hur jag får detta att gå ihop helt enkelt. Räkna definitivt inte med inlägg varje dag. Om jag lyckas få två per vecka så är jag nöjd.

Men jag vill verkligen komma tillbaka. Måste bara sluta stressa mig själv och tänka att jag måste gära inlägg varje dag. Att det är okej att bara göra ett par per vecka. För visst är det det?

I am living in a crisis when it comes to this blog. I thought I should say it out loud here too. I have so much to do right now with 3 jobs (okay the third one begins next Tuesday) and a boyfriend that also does take some of my time and then you still have to find time to see other friends and make food and sleep too. At some point, something takes the backburner and that has become this blog. And my friends to be honest. My social life mostly consists of people I either work with or the ones that come and workout at Freda. The rest I don't see much. 

So my crisis is that I don't really know how to make this blog fit into everything and what kind of posts I should write. I myself do wanna start writing more about working out and health since that is something I am very interested in since I am a wellness coach these days. Would that be something you would like to hear more about?

Of course, I also do wanna talk about my life and some beauty stuff too. But we shall have to see how I fit that all in. Don't count on a post every day. I will be happy if I get two a week. 

But I do wanna come back. I just have to stop thinking that I have to do a post per day. To tell me that it is okay to just do a few a week. Because that is okay, right? 

3 comments:

 1. Hälsosaker är alltid kiva att läsa! :D Inläggen behöver inte ändå vara långa, jag har märkt att till o med korta men starka inlägg kan vara häftiga som dom långa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är också något jag måste komma ihåg. Att de inte behöver vara långa! :D Bra att du sa!

   Delete
 2. Good blog you have got here.. It's hard to find high-quality writing like yours these
  days. I seriously appreciate individuals like you!
  Take care!!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...