Monday, January 8, 2018

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2017
Här är förra årets julklappshög utom pengarna som jag fick av pappa och som jag inte ides ta bild på.

Happy Socks strumpor har jag velat ha hur länge som helst eftersom de är så superhärligt färggranna så jag blev verkligen glad när jag öppnade dessa. Min mamma vet vad jag tycker om helt klart. Mamma gav mig också Björn Borg underbyxor och den lilla boken om inre lugn. Boken är helt underbar då jag verkligen försöker lära mig mera om mig själv och livet i allmänhet. Så det skall bli roligt att läsa den. Och Bilarna är också av henne.

Den andra boken  The Girl You Left Behind av Jojo Moyes fick jag av min lillebror. Helt härligt. Han är den som inte köper böcker normalt då han använder bibliotek så det är ganska mysigt att han köpt en bok åt mig. Han gav även Sweeney Todd filmen är mig. Den har jag faktiskt inte sett ännu så det skall bli roligt att se den.

Yves Rocher duschgelen fick jag av storebror J då han var och äta hos mamma. Den doftar supergott!

Det här året fick jag även några paket från ett håll jag inte väntade mig att jag skulle få. På julaftonen fick jag meddelade av Höpö att där fanns några paket åt mig också. Jag blev superöverraskad och glad! Vad gulligt att de även tänkt på lilla mig! Jag fick yllesockorna och julte av dem. Yllesockorna är ju helt underbara och kommer definitivt i användning då jag är den som alltid har kalla fötter!

Sist men inte minst så fick jag ett Stockmann presentkort av Höpö. Han har tydligen något annat åt mig också men detta fick jag nu eftersom de andra får jag lite vänta på. Jag kan verkligen inte vänta på att få se vad han har hittat på! Tills dess så får jag gå och shoppa för presentkortet!

Fick ni något kul i julklapp?

Here are this last years presents except for the money I got from my dad which I didn't feel like taking a picture of.

I have been wanting Happy Socks for a long time now since they are so cute and colorful so I got really happy when I saw these. My mom really knows what I like. My mom also gave me the Björn Borg underwear and the little book about inner peace. The book is great since I am really into learning about myself and all that right now. So it will be cool to look at it. The Bilar candies are also from her. 

The other book The Girl You Left Behind written by Jojo Moyes is from my little brother. So nice. He is not the person that likes buying books since he uses the library a lot so it is quite sweet of him to buy me a book. He also gave me the Sweeney Todd movie. I haven't actually seen it yet so that is great!

The Yves Rocher shower gel I got from big brother J when he came over to moms. It smells really good! 

This year I also got a few gifts from somewhere I didn't really expect. On Christmas eve Höpö sent me a message saying that there were some gifts for me too. I got really surprised and happy! So sweet of them to think of little old me! I got wool socks and some Christmas tea. The socks are really great since I am the one who always has cold feet. 

Last but not least I got a Stockmann gift card from Höpö. He does have something else for me too but that I have to wait for so I got this now. I can't wait to see what he has come up with! Until then I can go shopping! 

 Did you get something fun for Christmas?

7.1.2018 15:44

4 comments:

 1. Tosi kivoja joululahjoja oot saanut :) noi sukat on söpöjä ^^

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mä tykkään noista sukista ihan sikana :D On superkivat jaloissa kans :D

   Delete
 2. Fina julklappar, sockor i fina mönster och färger är faktiskt hur roligt som helst att få :) Och jag älskar de där Yves Rocher-produkter, doftar söderhavsö! Jag bloggade också om mina julklappar för inte så länge sen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag skall definitivt gå och kolla inlägget :) Ja, den doftar verkligen solsemester!

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...